Ucraina, între NATO și Federația Rusă. Analiză asupra crizei din apropierea României | Angela Grămadă, interviu „Pe Plan Extern”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
DC News vă invită la o nouă emisiune „Pe Plan Extern”, vineri, 7 mai 2021. 

Invitata din această ediție a emisiunii „Pe Plan Extern” este Angela Grămadă, președintele Asociației Experts for Security and Global Affairs. Angela Grămadă este doctor în științe politice, expertă în relații internaționale, specializată pe spațiul ex-sovietic.

Aceasta va discuta la DC News despre criza din Ucraina și obiectivele Federației Ruse în regiune, într-un moment în care tensiunile dintre Ucraina și Rusia par să se fi domolit după aproape două luni în care au existat temeri că va izbucni un conflict militar, Rusia dislocând la granița cu Ucraina un număr fără precedent de trupe din 2014 încoace de la anexarea ilegală a Peninsulei Crimeea și izbucnirea războiului din Donbas, pe care Moscova îl întreține prin fonduri și tehnică militară pe care le transferă separatiștilor.

Cât de reală e retragerea Rusiei, care sunt obiectivele lui Vladimir Putin în viitorul apropiat, cum ne influențează pe noi această criză, solicitarea Ucrainei de a adera de urgență la NATO, toate acestea, vor fi de asemenea abordate de către Angela Grămadă în cadrul emisiunii „Pe Plan Extern”. 

Emisiunea „Pe Plan Extern”, de la DC News TV, în care este invitată Angela Grămadă, poate fi urmărită în direct, vineri, 7 mai 2021, începând cu ora 11:00.

Analiza va fi difuzată pe DC News TV, pe pagina de Facebook DC News, dar și direct pe site, pe www.DCNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel