"Ucraina i-a stat în gât lui Putin". Noi speculații legate de sănătatea liderului de la Kremlin. Ce s-a văzut la Summit-ul din Kazahstan - Video
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
"Ucraina i-a stat în gât lui Putin". Noi speculații legate de sănătatea liderului de la Kremlin. Ce s-a văzut la Summit-ul din Kazahstan / Foto: Captură video Youtube
"Ucraina i-a stat în gât lui Putin". Noi speculații legate de sănătatea liderului de la Kremlin. Ce s-a văzut la Summit-ul din Kazahstan / Foto: Captură video Youtube
Vladimir Putin a avut un comportament ciudat la Summit-ul de la Kazahstan. 

Președintele rus Vladimir Putin s-a comportat ciudat la Summit-ului Conferinței privind cooperarea și măsurile de consolidare a încrederii în Asia de la Astana (Kazahstan). În timpul evenimentului, acesta a început să tușească puternic și nu și-a putut termina fraza.

Șeful Kremlinului a trezit din nou suspiciuni cu privire la problemele sale de sănătate, tușind după aproape fiecare cuvânt pe care l-a rostit. Un videoclip cu discursul său a fost publicat online, iar în imagini se poate observa că Putin vorbește cu dificultate din cauza tusei. În comentariile la videoclip, ucrainenii au scris că, probabil, "Ucraina i-a stat în gât lui Putin".

În plus, Putin a fost foarte activ în întâlnirea cu alți lideri, încercând să le atragă cât mai mult posibil atenția alergând și dând mâna cu aceștia.

După cum a raportat Obzrevatel, în timpul discursului său de la acest summit, Putin nu a menționat niciodată războiul pe care l-a declanșat în Ucraina. Liderul de la Kremlin s-a lăudat că Federația Rusă "face multe pentru securitate" și a făcut apel la cooperare, în timp ce trupele sale ucid civili ucraineni.

Ce a făcut Putin cât timp l-a așteptat pe Erdogan. Președintele turc a întârziat din nou la întâlnire - Video

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan s-a lăsat din nou așteptat pe liderul rus Vladimir Putin, la o întâlnire oficială, scrie Obozrevatel.

În videoclip se poate observa cum Putin răsfoiește nervos mai multe hârtii pe care le are în mână, așteptându-l pe Erdogan. Negocierile personale dintre Erdogan și Putin au avut loc pe 13 octombrie în cadrul Summit-ului Conferinței privind cooperarea și măsurile de consolidare a încrederii în Asia de la Astana (Kazahstan). Întâlnirea a durat aproximativ o oră și jumătate.

Mass-media de propagandă rusă a venit deja cu o scuză pentru motivul pentru care Putin a fost nevoit să îl aștepte pe Erdogan. Potrivit Rusiei, liderul de la Kremlin a venit pur și simplu mai devreme. După discuții dintre cei doi președinți, purtătorul de cuvânt al lui Putin. Vezi video AICI.

Putin i-a propus lui Erdogan crearea unui centru de distribuţie a gazelor către Europa în Turcia

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a propus joi omologului său turc Recep Tayyip Erdogan crearea în Turcia a unui centru de distribuţie pentru exportul gazelor ruseşti către Europa, idee prezentată iniţial de liderul de la Kremlin în ziua anterioară la o conferinţă energetică la Moscova, transmite Agerpres, citând AFP.

"Am putea examina posibilitatea de a crea pe teritoriul turc un hub gazier pentru livrări către alte ţări, în special către Europa", a spus Putin la o întâlnire cu Erdogan, în marja unui forum regional în Kazahstan.

Preşedintele rus a lăudat Turcia, care s-a dovedit a fi itinerariul cel mai sigur pentru livrările de gaze ruseşti, în timp ce transportul acestor gaze spre Europa este sistat în urma avarierii gazoductelor Nord Stream, sabotaje puse de Putin pe seama celor despre care a afirmat miercuri că doresc ruperea legăturilor Europei cu Rusia.

"Un eventual nod de distribuţie a gazelor în Turcia ar putea servi de asemenea la definirea preţurilor acestora, astăzi exorbitante, astfel că am putea reglementa preţurile fără să implicăm politica", a mai spus Putin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel