Urmărește emisiunea live
Ucişi de autobuz, când făceau derapaje controlate cu ATV-ul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ACCIDENT
ACCIDENT

Două persoane, în vârsă de 25, respectiv 34 de ani, şi-au pierdut viaţa, duminică seara, şi o a treia, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănită, după ce ATV-ul în care se aflau a fost lovit în plin de un autobuz, la intrarea in comuna Frumuşiţa, judeţul Galaţi.

Potrivit primelor informaţii, şoferul autobuzului a pierdut controlul volanului într-o curbă, a derapat şi a izbit cu putere ATV-ul pe care se aflau cei trei bărbaţi şi l-a făcut bucăţi, transmite stririleprotv.ro.

Poliţiştii spun că, cel mai probabil, băieţii aveau viteză şi fîceau derapaje controlate atunci când i-a lovit autobuzul.

Şoferul autobuzului a fost rănit şi el în urma impactului şi a ajuns la spital, dar medicii spun că îşi va reveni. Aceştia nu sunt însă la fel de optimişti şi în privinţa tânărului de 19 ani care era pe ATV. Deşi a scăpat cu viaţă, băiatul este internat la reanimare, în comă profundă.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Şoferul autobuzului - în vârstă de 45 de ani - este cercetat acum pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

Distractie fatala. Faceau derapaje controlate cu ATV-ul si au murit.Video

StirileProTV.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel