Uber și McDonald's își suspendă activitatea în Ucraina pentru siguranța angajaților. Benzinăriile vând combustibil cu porția
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Uber și McDonald's își suspendă activitatea în Ucraina pentru siguranța angajaților. Benzinăriile  vând combustibil cu porția
Uber și McDonald's își suspendă activitatea în Ucraina pentru siguranța angajaților. Benzinăriile vând combustibil cu porția
Uber și McDonald's își suspendă activitatea în Ucraina.

Lanțul de fast-food McDonald's  închide toate punctele din Ucraina pentru siguranța angajaților și a familiilor acestora, scrie Interfax.


„Angajații noștri stau acasă cu familiile lor pentru siguranța lor”, a spus corporația pe Facebook.

Primul McDonald's din Ucraina a fost deschis pe 24 mai 1997 la Kiev. Acum, rețeaua are 109 restaurante în 24 de orașe.

Mai devreme, comercianții cu amănuntul au început să raporteze despre modul în care lucrează în conformitate cu legea marțială. La benzinării a existat o cerere rapidă pentru combustibil, OKKO a introdus o restricție privind vânzarea de benzină și motorină.

Și Uber și-a suspendat activitatea din Ucraina

Serviciul de taxi Uber a încetat să mai funcționeze în Ucraina, a declarat compania într-un comunicat.

„Cursele Uber nu sunt disponibile în această regiune în acest moment.”, se arată în mesajul companiei.

În Lviv, aplicația arată că nu există călătorii disponibile. În Harkiv și Odesa, este afișat și un mesaj care anunță că nu sunt disponibile călătoriile în regiune. 

"Din cauza creșterii tensiunilor geopolitice și a evenimentelor recente, am decis să suspendăm temporar aplicația. Siguranța tuturor utilizatorilor aplicației este prioritatea noastră. Continuăm să monitorizăm circumstanțele și sperăm că aceasta este o situație temporară", au declarat reprezentanții companiei pentru Interfax.

Serviciile de apeluri de taxi Bolt și Uklon continuă să funcționeze. Uber operează în Ucraina din 2016 și este prezent în 9 orașe.

Magazinele se închid, oamenii au luat cu asalt benzinăriile


Retailerii au început să închidă magazinele din cauza pericolului invaziei rusești. La benzinării, există o cerere crescută pentru benzină și motorină.

Stațiile de alimentare ale rețelei OKKO (Concern Galnaftogaz) și WOG au alimentare limitată la 20 de litri per mașină. OKKO a explicat acest lucru prin necesitatea de a furniza combustibil pentru vehiculele serviciilor speciale și serviciilor de infrastructură critică, în primul rând.

Rețeaua de benzinării „OKKO” face parte din Grupul OKKO. Este una dintre cele mai mari rețele de benzinării din Ucraina, care are 425 de benzinării. Există aproximativ 400 de stații în rețeaua WOG. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel