U' Craiova - FCSB, meciul care ar putea decide deja campioana Ligii 1
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
U' Craiova - FCSB ar putea decide campioana Ligii 1. În cazul în care FCSB pierde, CFR Cluj se poate considera deja nouă campioană a României, cu două etape înainte de final. 

CFR Cluj a reușit să învingă pe FC Argeș, astfel că a luat un avans de cinci puncte în fruntea Ligii 1. Ca să mai piardă campionatul, în cazul în care și FCSB pierde astăzi, CFR ar trebui să nu mai ia nici un punct din ultimele 2 meciuri ale sezonului, cu Universitatea Craiova și concurenta directă, FCSB. Cu Dan Petrescu antrenor, cunoscut pentru modul în care închide jocul, specialiștii sunt de părere că ar fi foarte greu ca echipa din Cluj să nu mai obțină măcar un punct. 

Totuși, antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că lupta la titlu în acest sezon nu va fi încheiată dacă formaţia sa pierde partida cu Universitatea Craiova, dar a recunoscut că în această situaţie şansele vor scădea.

"Suntem conştienţi de importanţa şi de dificultatea acestui meci. Universitatea este o echipă preocupată de fotbal, care joacă ofensiv, iar mâine va beneficia şi de suportul fanilor din tribune. Cred că va fi un spectacol frumos. Noi mergem încrezători să câştigăm această partidă. Eu nu mă gândesc la meciul CFR-ului de diseară, mă interesează rezultatul, dar vreau să mă concentrez doar pe meciul nostru de duminică. Dacă noi nu câştigăm la Craiova nu cred că lupta la titlu e încheiată. Într-adevăr, dacă am pierde, şansele ar scădea. Dar mai sunt două etape şi se poate întâmpla orice. Craiova va juca la CFR Cluj şi nu se ştie...e destul de complicat să spunem acum ce se va întâmpla", a afirmat antrenorul.

U' Craiova - FCSB. Petrea: Nu e nici o miză între mine și Reghecampf



"Trebuie să ne adaptăm şi la meciurile din deplasare unde adversarii sunt susţinuţi de un public numeros. Dar pe noi trebuie să ne preocupe jocul nostru şi să facem tot ce ţine de noi să câştigăm. Am revăzut meciul tur cu Craiova, l-am analizat... cred că am controlat acel meci, dar, din păcate, nu am reuşit să câştigăm. Dar acum datele problemei sunt altele, cei de la Craiova sunt acolo sus în urma rezultatelor bune înregistrate în ultimul timp. Sunt jucători valoroşi de ambele părţi şi cine va fi mai inspirat şi un pic mai norocos va câştiga. Nu e nicio miză între mine şi Laurenţiu Reghecampf. Eu sunt la FCSB, Laurenţiu e la Craiova, am lucrat împreună atâta timp, ne cunoaştem şi suntem prieteni. Am vorbit ultima oară acum două luni", a adăugat Petrea.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel