Twitter a DECIS. Contul lui Donald Trump a fost SUSPENDAT definitiv. "Din cauza riscului de a continua incitarea la violenţă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Twitter a suspendat vineri permanent contul lui Donald Trump.

Twitter a suspendat vineri permanent contul lui Donald Trump invocând riscurile "incitării la violenţă" din partea preşedintelui american, transmite Agerpres. Decizia vine la două zile după ce protestul susţinătorilor lui Trump a degenerat în violenţe, iar clădirea Capitoliului a fost luată cu asalt, informează AFP.

"După o analiză atentă a tweet-urilor recente de pe contul @realDonaldTrump şi a contextului acestora am suspendat definitiv contul din cauza riscului de a continua incitarea la violenţă.", a precizat compania americană într-o postare, potrivit Reuters.

Reţeaua socială a şters mai multe tweet-uri ale preşedintelui republican în exerciţiu care a continuat să conteste validitatea alegerilor prezidenţiale şi i-a suspendat acestuia contul care are peste 88 de milioane de urmăritori timp de douăsprezece ore înainte de a-l reactiva joi. Facebook şi alte platforme au suspendat, de asemenea, profilul lui Donald Trump pe o perioadă nedeterminată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel