Scandal la TVR, după ce două meciuri au fost întrerupte. Ce s-a întâmplat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp

TVR a nedumerit atât iubitorii fotbalului, cât și ai rugby-ului. A oprit transmisia meciului Georgia-România și a comutat legătura la București unde urma să înceapă meciul de Rapis-CSMS Iași. 

Meciul din Giulești trebuia să înceapă la 16:15. A început 4 minute mai târziu. Startul a fost întrerupt de pe TVR1 şi s-a văzut doar pe TVR Internaţional. Pe TVR1 s-a reluat transmisia meciului de rugby dintre Georgia şi România, când mai erau 10 minute din meci. S-a aşteptat ca meciul din Georgia să se termine, apoi transmisia s-a mutat în Giuleşti, scrie prosport.ro.

Emil Hossu-Longin a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu acid în care a explicat: "Apropo de cei nemulțumiţi de transmisia alternativă de sâmbătă, 15 martie, rugby Georgia-România şi fotbal Rapid-CSMS Iaşi. Ora meciului de rugby a fost stabilită cu 2 luni înainte şi era 14.30, ora României. Programarea făcută de noi era perfectă: 14.30-16.15 rugby, 16.15-18.00 fotbal. Cu o săptămână înainte de meci, georgienii au modificat-o la ora 15.00. În această situaţie, pentru că nu mai puteam modifica programul, am decis să dăm alternativ câteva minute cele 2 partide. Practic, meciul de rugby a fost întrerupt 6 minute pentru a prinde startul partidei din Giuleşti. Şi apropo de interesul "uriaş" clamat vizavi de Finala Cupei Europei la rugby: audienţa medie a partidei a fost de sub 130.000 de privitori la nivel naţional. De 7-8 ori mai puţini telespectatori decât a avut "Mireasă pentru fiul meu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel