TVR cu grila de programe în aer! Documentarul controversat a încins spiritele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
televiziunea-romana-276x207
televiziunea-romana-276x207

Propunerile lui Stelian Tănase de schimbare a grilei TVR nu au fost votate de CNA pentru că membrii consiliului s-au certat pe tema documentarului care a fost întrerupt de președintele televiziunii publice.

După câteva ore de discuții cu mai mulți reprezentanți de la televiziunea publică, ședința CNA a fost suspendată fără ca grilele de primăvară ale celor două posturi de televiziune să mai fie supuse la vot, scrie paginademedia.ro.

Discuțiile din CNA s-a aprins atunci când s-a ajuns la subiectul documentarului realizat de Monica Ghiurco – Moștenirea Clandestină – și întrerupt de Stelian Tănase după câteva minute de difuzare pe postul TVR Moldova. După dialoguri aprinse, mai ales că TVR nu a pus la dispoziție o casetă martor, așa cum prevede legea, membrii CNA nu s-au înțeles cum să voteze și au sfârșit prin a părăsi sala.

Primul care a spart cvorumul a fost Viorel Vasile Buda, vicepreședinte forului. S-a ridicat și a plecat în jurul orei 17.00.

Potrivit legislației audiovizualului, noile vedete ale posturilor TVR 1 și TVR 2 (Ion Cristoiu, Miruna Munteanu, Daniel Apostol, Cornel Nistorescu, Florin Iaru, Mircea Dinescu și Ion M. Ioniță) nu își vor mai putea lansa emisiunile începând cu data de 1 martie, dacă grila nu e aprobată de CNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel