Turneul Campioanelor - A șaptea tenismenă calificată. Mai este un loc
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Elina Svitolina este a șaptea jucătoare calificată la Turneul Campioanelor, unde își poate apăra trofeul.

Elina Svitolina este câștigătoarea de anul trecut a marii finale, atunci când a învins-o în trei seturi pe americanca Sloane Stephens la Singapore. Ucraineanca este a șaptea jucătoare calificată la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, care se va desfășura în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie 2019.

Svitolina s-a înscris în această săptămână la turneul de la Moscova pentru a nu avea emoții cu participarea la Shenzhen:

"Turneul Campioanelor are un loc special în inima mea deoarece acolo am câștigat cel mai important trofeu din carieră. Sunt foarte bucuroasă că voi fi prezentă pentru a treia oară la WTA Finals și abia aștept să vizitez Senzhenul pentru prima oară", a declarat Elina Svitolina, conform site-ul oficial al WTA.

Celelalte jucătoare calificate la Turneul Campioanelor sunt Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Simona Halep, Bianca Andreescu, Naomi Osaka și Petra Kvitova. În condițiile în care Serena Williams nu este interesată de această competiție, pentru ultimul loc calificant se luptă Kiki Bertens și Belinda Bencic.

Svitolina a reuşit în acest sezon să joace prima ei semifinală de Mare Şlem, la Wimbledon, unde a fost învinsă de Simona Halep, după care a ajuns în careul de aşi şi la US Open.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel