Turneu Lugano: Sorana Cîrstea - Polona Hercog rezultat în optimi
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Sorana Cîrstea a jucat cu slovena Polona Hercog în optimi la Lugano, într-un meci care a fost întrerupt de ploaie.

Sorana Cîrstea a fost învinsă de slovena Polona Hercog, cu 3-6, 7-6 (0), 6-4, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Lugano (Elveţia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

Sorana Cîrstea, 29 ani, 103 WTA, s-a înclinat după două ore şi 22 de minute de joc efectiv, însă jocul a fost întrerupt din cauza ploii la 3-2 pentru Hercog în setul secund.

Cîrstea a câştigat primul set cu 6-3, după ce a avut 1-0 şi 5-1. În actul secund, Sorana a fost condusă cu 2-0 şi 3-1, a recuperat break-ul, apoi meciul a fost întrerupt, iar la reluarea partidei românca a reuşit egalarea, 4-4, a condus cu 6-5 şi a servit pentru meci, dar şi-a pierdut serviciul şi partida a ajuns în tiebreak, unde Hercog s-a impus cu 7-0.

VIDEO Sorana Cîrstea - Polona Hercog

În decisiv, Cîrstea a avut un moment favorabil la 4-3, dar s-a produs o ruptură în jocul său şi nu a mai luat niciun punct până la final, pierzând setul cu 4-6. Hercog (28 ani, 89 WTA), care în primul tur a trecut de spaniola Carla Suarez Navarro, a doua favorită, a avut 5 aşi, dar a comis şi 5 duble greşeli. Cîrstea continuă să conducă în meciurile directe, cu 3-2, dar Hercog s-a impus în ultimele două confruntări.

Cîrstea va primi un cec de 3.400 dolari şi 30 de puncte WTA. Sorana Cîrstea e programată să joace miercuri şi la dublu, în primul tur, alături de Andreea Mitu, împotriva perechii Leonie Kung (Elveţia)/Clara Tauson (Danemarca).

Citește și:

Greu de învins: Revenire de senzație într-un meci de tenis: de la 0-6, 0-5 şi 30-40

VIDEO Întâlnire Simona Halep - Darren Cahill, în România. Mesajul Simonei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel