Turneu Doha. Cîrstea - Muguruza, rezultat în optimi. Meci de coșmar pentru Sorana
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Sorana Cirstea of Romania hits a return to Li Na of China in their women's singles tennis match at the Wimbledon tennis championships in London
Sorana Cirstea of Romania hits a return to Li Na of China in their women's singles tennis match at the Wimbledon tennis championships in London
Sorana Cîrstea a pierdut partida cu Muguruza 3-5, 0-6 în optimile turneului de la Doha.

Românca a fost spulberată de către reprezentanta Spaniei în optimile turneului de la Doha. Din păcate Sorana Cîrstea nu a mai reușit performanța din turul precedent și s-a oprit în optimi.

Românca trecuse reușise o calificare spectaculoasă în optimile de finală ale turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3.113.000 dolari, după ce a învins-o pe belgianca Elise Mertens, cu 7-5, 6-4.

Iberica o conducea pe Sorana cu 2-0 în raportul meciurilor directe. Cele două s-au întâlnit la Australian Open 2017 și Wimbledon 2017, ambele partide fiind câștigate în minimum de seturi de Muguruza, informează GSP.

Cu un start de sezon deloc convingător, Muguruza, dublă câștigătoare de turneu de Mare Șlem, câștigase fără mari emoții singura sa partidă jucată până acum la Doha. Iberica s-a impus în două seturi în fața chinezoaicei Ying-Ying Duan.

Tot astăzi, va mai juca în optimile truneului și Simona Halep, Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel