Turismul din Mamaia, în moarte clinică, acuză PSD. Parcarea a ajuns să coste 94 de lei/zi
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 06 mai 2022, 23:18
WhatsApp
Plajă Mamaia/ foto grup ”Am fost în vacanță”
Primarul Constanței, liberalul Vergil Chițac, este acuzat din tabăra social-democrată legat de evoluția turismului pe litoralul românesc, de natură a sărăci turiștii. 

A băgat în moarte clinică turismul din stațiunea Mamaia, acuză deputatul PSD Marius Horia Țuțuianu. O zi de parcare pe zi, conform acestuia, a ajuns să coste 94 de lei. Social-democratul crede că românii vor parca pe spațiul verde mai degrabă. 

”Primarul Constanței insistă să devină regele `ospitalității` pe litoral: îi sărăcește pe turiști... prin tarife masive pentru parcări! Să mă explic: la început de sezon estival a venit rândul turiștilor să dea piept cu aberațiile edilului din Constanța!

Mai exact, vor trebui să bage mâna adânc în buzunare pentru plăti parcarea auto: 4 lei pe oră, 24 de ore din 24, pentru un loc în stațiunea Mamaia! Vorbim 96 de lei pe zi! Ca să fim corecți: sunt... doar 94 de lei! Deoarece marea `bunăvoință` a primarului vine la pachet și cu o gratuitate: pentru primele 30 de minute. Doar atât, ca nu cumva să se obișnuiască turiștii cu `plăcerile administrative` locale”, spune Țuțuianu despre costul parcării în Mamaia, conform Mediafax. 

”A băgat în moarte clinică turismul din stațiunea Mamaia”

Marius Horia Țuțuianu spune că Vergil Chițac nu înțelege ”dezavantajele” ce decurg din această ”aiureală administrativă”, în condițiile în care pentru o noapte de cazare se poate achita 120 de lei.

G Ad:

”Nu foarte departe de parcarea Primăriei se află hotelul în care turistul se poate caza cu 120 lei! Adică cu puțin mai mult decât plata cât pentru `cazarea` autoturismului! În această situație, de ce ar plăti românii pentru parcare cât pentru cazare? Nu o vor face, așa cum nu a făcut-o nici anul trecut. Autovehiculele vor ajunge să fie parcate, la fel ca în 2021, tot pe spațiul verde! Turiștii vor prefera să emigreze din Mamaia spre sudul litoralului. Nu toți își permit să dea pentru parcare cât pentru o cameră. Ca să nu mai spunem că mulți vor alege Bulgaria! Ce a reușit primarul Constanței să facă introducând acest tarif? A băgat în moarte clinică turismul din stațiunea Mamaia”, acuză Țuțuianu.

Mai mult, Țuțuianu spune că Chițac a ”gonit banii ce puteau să intre în visteria municipiului”, lăcomindu-se la încasări din parcări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro