Turcescu îi răspunde lui Pleșu: "Mă revolt! Înjurați-mă, criticați-mă"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
plesu-si-turcescu
plesu-si-turcescu

După ce a atacat-o pe Nadia Comăneci, Robert Turcescu și-a atras tot mai multe critici. Ultima critică a venit din partea lui Andrei Pleșu, care i-a spus "că a intoxica publicul cu margarină e mult mai puţin grav în România de azi, decât a-l intoxica, nonşalant, cu proastă creştere". Pleșu i-a reproșat modul în care a tratat subiectul Cristiana Anghel și cum a moderat confruntarea Băsescu-Geoană din 2009. 

Robert Tucescu i-a răspuns lui Andrei Pleșu pe Facebook. "Înțeleg de la domnul Andrei Pleșu că nu i-a plăcut cum am moderat confruntarea Băsescu-Geoană, că nu e de acord cu felul în care am tratat subiectul Cristiana Anghel (profesoara grevistă care a intrat pe statul de plată al trustului Intact dupa celebra ei grevă a foamei), că nu e de acord cu limbajul folosit de subsemnatul în cazul "Nadia si margarina", că nu s-a dovedit fără echivoc nocivitatea margarinei...Buuun!", a început jurnalistul.

El a adăugat "Eu nu sunt și mă revolt! Înjurați-mă, criticați-mă, dar n-am să tac! Pentru că am doi copii minori și pentru ca îmi pasă... Și întreb din nou: a existat o aprobarea din partea Școlii Generale nr.11 pentru acțiunea pe care o vedeți imortalizată în fotografia de mai jos? Ministerul Educației a fost de acord? Părinții au fost consultați? Ministerul Educației a fost de acord? Părinții au fost consultați?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel