Turcan, răspuns pentru PSD: Au încurcat guvernul!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
TURCAN
TURCAN
Raluca Turcan i-a răspuns PSD-ului, miercuri seară, cu privire la deficitul bugetar și o creștere a vârstei de pensionare, care însă s-ar putea face doar la cerere.

„Ei pot să spună multe", a spus Turcan, întrebată despre declarația făcută de cei de la PSD, potrivit cărora dacă ar fi rămas în continuare la guvernare nu s-ar fi depășit deficitul bugetar de 3% până la sfârșitul acestui an.

„Cert este că noi am fost învestiți în data de 4 noiembrie și la final de octombrie deficitul era de 3%. Despre ce vorbim? Și mai erau trei luni, în condițiile în care la final de an cheltuielile întotdeauna se adună și când se trage linia deficitul crește mai mult în ultimele trei luni ale anului. Orice om rațional își dă seama că sunt niște minciuni. La guvernare i-am văzut, în opoziție o să auzim foarte multe", a completat ea.

În ceea ce privește comunicatul PSD prin care a anunțat că se va opune majorării vârstei de pensionare, Raluca Turcan a reacționat: „Au încurcat guvernul!"

„Această reacție a PSD e superficială, pentru că, în mod evident, astăzi a fost o știre că în Franța există un pachet de legi foarte contestate prin care se crește vârsta de pensionare la 70% (sîc!). Cel mai probabil cei din PSD au văzut titlul și au încurcat guvernul, nu și-au dat seama că guvernul României nu face lucrul acesta", a spus Raluca Turcan la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel