Tur de onoare prin Capitală în limuzină. Pentru cine a fost răsplata
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O limuzină de lux a fost văzută toată ziua prin Capitală, însă când pasagerii au coborât din mașină au produs o mare surpriză privitorilor. 

Cele care s-au bucurat de un tur de onoare al Capitalei într-o limuzină de lux au fost campioanele Romaniei la europeanul de box găzduit de Sala Polivalentă din București, scrie sport.ro. În plus, pugilistele au primit flori și au sărbătorit cu șampanie rezultatele obţinute.

Punctul de plecare al caravanei a fost Hotelul Sport din Complexul Sportiv Național Lia Manoliu, iar pe parcurs a urmat și o oprire în fața Palatului Parlamentului unde sportivele și-au făcut fotografii cu drapelul României.

În Piața Constituției, capioanele au primit felicitări și de la un grup de turiști din Israel, care le-au cântat și melodia "We are the champions".

"Este o experiență deosebită, este extraordinar. Nu am mers niciodată cu limuzina, a fost foarte frumos. Este o mașină spațioasă, nu pot să spun dacă e loc pentru un meci de box, dar e loc pentru chef. Acum urmează distracția, s-a terminat competiția, mergem și noi să bem", a declarat Marilena Florina Radu, medaliată cu argint la categoria 81 de kilograme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel