Data actualizării:
Data publicării:

Tunelul iubirii, din Banat, lăsat de izbelişte. Îndrăgostiţii se mai pot fotografia doar printre buruieni uriaşe

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Tunelul Iubirii, celebră atracţie turistică din Caraş Severin, a fost lăsat de izbelişte în ultimii ani. Vegetaţia a crescut necontrolat, astfel că acum locul unde mii de îndrăgostiţi veneau anual pentru a se fotografia a devenit o adevărată junglă. 

În mod natural, după suspendarea circulaţiei pe calea ferată Caransebeş – Oţelu Roşu, s-a format o replică a celebrului Tunel al Iubirii din Ukraina. Copacii au crescut de-o parte şi de alta a liniei ferate, iar aspectul era unul deosebit de frumos şi romantic.

Câţiva tineri pasionaţi de fotografie, au realizat câteva fotografii, le-au pus pe site-urile de socializare şi aşa s-a născut un nou obiectiv turistic la nivel naţional şi european. Fiindcă vestea că în România, în Caras Severin intre Obreja şi Glimboca exista un loc aşa frumos, a ajuns până la Bruxelles devenind recomandare turistică, scrie infocs.ro. 

Intervenţia, doar cu autorizaţie 

Pentru că terenul aparţine CFR, voluntarii nu se pot organiza fără autorizaţie pentru a curăţa zona. În caz contrar, ei pot fi acuzaţi de intervenţie neautorizată la linia ferată, lucru care este de natură penală.

Potrivit presei locale, au fost depuse mai multe cereri către Consiliul Judeţean Caraş Severin şi CFR, dar până acum nu a fost oferit niciun răspuns. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel