Tulcea | Diferențele majore între abordările celor doi candidați: Dragoș Simion – un plan bine definit vs. Ștefan Ilie – promisiuni neîndeplinite
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Alegerile locale pentru Primăria Tulcea din 2024 atrag atenția cu o serie de candidați remarcabili, fiecare aducând propriile viziuni și experiențe pentru dezvoltarea orașului.

Dragoș Simion, candidatul PSD pentru Primăria Tulcea, își promovează candidatura subliniind nevoia de schimbare după o perioadă de stagnare sub actuala administrație.

Într-o perioadă în care comunitatea locală are nevoie de lideri cu viziune și determinare, Dragoș Simion se remarcă printr-un plan bine definit, care oferă soluții concrete și sustenabile. În contrast, Ștefan Ilie pare să se bazeze pe promisiuni deșarte, lipsite de fundament și direcție clară.

„Cetățenii își pun toată baza în mine, iar eu în ei că pe data de 9 iunie vor lua decizia corectă. Sunt pregătit să preiau conducerea Primăriei și să implementez toate proiectele despre care am vorbit. Voi începe prin a scoate orașul din șantierul în care se află de 4 ani de zile, pentru că fostul edil nu a fost capabil să realizeze ce a promis. Este despre cine face, nu despre cine promite!”, a declarat Simion.

Dragoș Simion consideră că Tulcea are nevoie urgentă de investiții în infrastructură și proiecte care să aducă beneficii reale locuitorilor. Fiind actualul viceprimar, Simion cunoaște în detaliu problemele orașului, dar nu a fost lăsat de primarul Ștefan Ilie să pună în aplicare soluțiile necesare. Această experiență îl motivează să candideze pentru funcția de primar, dorind să aducă schimbarea mult așteptată.

Simion își bazează campania pe un set clar de priorități care vizează îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și dezvoltarea durabilă a orașului. Printre propunerile sale se numără:

- Semafoare inteligente în Municipiul Tulcea

- Sens giratoriu în Piața Veche și la intersecția străzii Viticulturii cu str. G. Corneliu

- Extinderea rețelei de gaze în zona de case

- Centura ocolitoare a Municipiului Tulcea

- Transport local gratuit pentru copii și seniori

- Reamenajarea Parcului Victoria

- Modernizarea infrastructurii din cartierele Sud-Vii, CAP și Baltagului

- Pietonalizarea străzii Unirii, creând o legătură între Piața Civică și noua faleză a Dunării

- Reducerea tarifelor la parcările publice și de domiciliu

- Parcări publice gratuite în weekend, sărbători legale și după orele 18.00

- Puncte moderne de colectare a deșeurilor

- Modernizarea iluminatului public și sistemului de monitorizare video pentru siguranța cetățenilor

Pentru a sprijini familiile din Tulcea, Dragoș Simion propune o serie de inițiative care să răspundă la diversele nevoi ale comunității:

  1. gbStimulent financiar pentru tinerii aflați la prima căsătorie, cu condiția ca în ultimii trei ani să fi locuit în Tulcea și să aibă un loc de muncă de minim șase luni. Programul
  2. Copiii noștri – viitorul nostru” pentru familiile cu nou-născuți, care oferă produse de igienă, ajutor de specialitate și alte beneficii în primele trei luni de viață ale bebelușilor.
  3. Dezvoltarea unui cartier pentru tineri cu vârsta de până la 35 de ani și alocarea de terenuri pentru construcția de locuințe.
  4. Regenerarea urbană a Cinema Dacia.

Dragoș Simion promite și investiții în sport și cultură pentru tinerii orașului, inclusiv construcția de noi săli de sport și organizarea de evenimente culturale.

Prin implementarea acestor măsuri, Simion declară că poate crea un mediu mai atractiv și favorabil pentru tineri, încurajându-i să rămână în comunitate și să contribuie activ la dezvoltarea acesteia. În antiteză cu promisiunile nerealizate ale actualului primar Ștefan Ilie, planul coerent și bine documentat al lui Dragoș Simion reprezintă o soluție viabilă pentru viitorul Municipiului Tulcea.

Programul de Guvernare Locala a Orașului Tulcea propus de Dragos Simion poate fi consultat accesând https://shorturl.at/EnB52

Alegeri locale :Partidul Social Democrat-PSD Organizatia Județeană Tulcea
CMF: 21240002

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel