Data actualizării:
Data publicării:

Tudose, atac înverșunat asupra lui Geoană, secretarul general adjunct al NATO

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a lansat un atac înverșunat asupra secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Mihai Tudose a avut numai cuvinte dure la adresa lui Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO.

„În sondaje pare că Mircea Geoană este cel mai preferat de români”, a  spus moderatorul emisiunii de la Digi 24, afirmație la care Mihai Tudose răspunde: „Domnul Geoană este singurul care spune „Dom`le, eu vreau să candidez!””, după care este întrerupt de jurnalist pentru a se preciza că Mircea Geoană nu și-a asumat încă candidatura.

„Așa e, nu și-a asumat, dar a asumat poporul român”, a precizat Mihai Tudose.

Invitatul a fost întrebat dacă ușa este deschisă pentru Mircea Geoană în PSD, iar răspunsul a fost:

„Eu nu cred că mai este deschisă mai ales după modul în care s-a comportat. Se autoproclamă drept singura soluție, că el este singura soluție pentru câștig. „Te rugăm, Mircea, salvează-ne”, nu?”

Întrebat dacă a existat vreo discuție despre posibilitatea candidaturii lui Mircea Geoană din partea PSD, Mihai Tudose a răspuns:

„Niciodată. El spune că a fost o întâlnire, iar un jurnalist l-a întrebat „Când?”, iar el tot spune „mai demult” - păi când mai demult? Ieri? Acum 14 ani? Să fim serioși. Dar eu nu înțeleg altceva. Să fii secretar-general la NATO într- vreme așa complicată și tu să te tot ocupi de proiecte personale, că alea sunt proiecte personale ce face cu atelierul de făcut șifoniere, de dresat broaște țestoase. Nu vi se pare că are cam prea mult timp liber? (...) N-o să fie președinte. Ascultați-mă pe mine, n-o să fie.”, a încheiat Mihai Tudose, pentru DIGI24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel