Tudorel Toader, reacție după scandalul din DNA: Ceva nu este în regulă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
tudorel toader
tudorel toader
Tudorel Toader a vorbit la România Tv despre scandalul din DNA.

”Cand am facut prima evaluarea priving modul adoptarii OUG 13 am tras un puternic semnal de alarma cu privire la DNA. CCR a stabilit fara niciun dubiu faptul ca procurorul nu poate sa cercerceteze adoptarea unui act normativ pentru ca are un caracter de generalitate. Ulterior declararii conflictului am constatat cum procurorii sefi declarau ca nu este nicio problema, continuam ancheta. In intervalul de timp care a trecut am observat cum oameni nevinovati au fost trimisi in instanta, arestati. Am observat ca orice cetatean aceste derapaje ale DNA și de la Ministerul Public. Au aparut acele inregistrari, am sesizat Inspectia Judiciara.”, a spus Tudorel Toader la Romania Tv.

”Faptul ca din interiorul DNA a aparut aceste nemultumiri nu face decat sa dea crezare ca acolo ceva nu este in regula. Sunt convins ca dansii stiu cel mai bine. Atat DNA cat si Ministerul Public nu au fost supusi unei evaluari manageriale de 10 ani. Evaluarea este absolut necesara., a spus ministrul Justiției.

”Am in vedere o evaluare si a unitatilor din teritoriu. Ca sa grabesc concluzia finala a evaluarii am stabilit ca obiectiv evaluarea unitatilor centrale. Vom face evaluarea unitatilor din teritoriu pentru ca in egala masura trebuiesc evaluate.”, a mai adaugat acesta.

Acesta a anuntat faptul ca se poate ajunge si la revocare daca abaterile sunt grave.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel