Tudorel Toader confirmă spusele premierului Viorica Dăncilă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Tudorel Toader
Tudorel Toader
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, confirmă spusele premierului Viorica Dăncilă, la finalul ședinței PSD, de ieri. 

”Confirm spusele dnei premier! Pe masa Guvernului nu a ajuns nici un proiect de OUG referitor la amnistie și grațiere. MJ nu a elaborat nici un proiect de OUG referitor la amnistie și grațiere. Am refuzat să îmi însușesc vreunul dintre proiectele de OUG, referitoare la amnistie și grațiere, proiecte elaborate în alte „centre de reflecție"”, a precizat Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook. 

După ședința PSD, de ieri, Viorica Dăncilă a fost întrebată de ce a fost nevoie să plece Tudorel Toader din Guvern. De altfel, aceasta a făcut precizări cu privire la faptul că nu a avut niciodată pe masă un proiect de ordonanță de urgență pe amnistie și grațiere, iar legat de alte proiecte pe justiție a declarat că nu a vrut să pună în pericol România și să fie activat articolul 7, refuzând să menționeze din partea cui veneau insistențele.

Vezi și: Dăncilă, despre plecarea ministrului Toader din Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel