Tudorel Butoi, informație clară: Alte 4-5 victime minore ale lui Gheorghe Dincă
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 04 sep 2019, 15:32
WhatsApp
Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat astăzi, pentru Mediafax, în emisiunea ”Marius Tucă Show”, că are informații cu privire la alte victime ale lui Gheorghe Dincă. 

Tudorel Butoi a afirmat că are informații că ar fi alte 4-5 fete sub 15 ani violate de Gheorghe Dincă. 

”Sunt 4 – 5 fetițe sub 15 ani. E altă speță. O familie dintre ei, de pe acolo, vine și îi spune lui Dincă: `Vezi că noi avem treabă la câmp, ți-o las și eu pe asta mică pe-aci printre fiare, pe unde repari tu`. Nu au apucat ăia să ajungă în câmp și a violat fata. Informația clară. Dintr-o familie de romi (e fata – n.r.). Vom vedea ce s-a întâmplat. Ele au mărturisit aceste fapte la parchet și vom vedea care e soarta lor acum”, a spus Tudorel Butoi, la ”Marius Tucă Show”. 

Butoi a mai spus că el este convins că Gheorghe Dincă nu le-a dus pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu la locuința sa pentru a le ucide, ci pentru a întreține cu ele raporturi sexuale. 

”Eu spun că nu le-a adus ca să le ucidă, ci pentru a întreține raporturi sexuale în interesul lui. Și mai departe urma să le traficheze. Fetele nu au mai vrut. Aceste două fete nu au vrut. Fetele acestea s-au opus, s-au bătut cu prostălăul ăsta, ca dovadă sângele pe pereți. (...) Apoi, local și dacă era loc pentru afară, pe bani, premisele sunt (pentru trafic – n.r.), legat de fetele pe care le are el în Italia etc”, a mai spus Tudorel Butoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?