Tudorache: Armand, nouă luptă împotriva copiilor. Acționează de parcă locuitorii i-ar fi dușmani
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Arhiva Foto
Arhiva Foto
Dan Tudorache, primar al Sectorului 1 în mandatul 2016-2020, actual parlamentar PSD, transmite un mesaj legat de ultimele decizii luate de actualul edil al sectorului, Clotilde Armand. 

"Madamarmand nu face nimic concret pentru că are multe lupte de dus și nu-i mai râmâne timp să construiască! Așa că, în loc să se ocupe de gospodărirea sectorului în fruntea căruia s-a furișat, acționează de parcă locuitorii i-ar fi dușmani. Iar până acum s-a luptat cu cei mai vulnerabili. Cu copiii! După ce a luat bursele școlare la trântă și a încercat de două ori să le micșoreze, acum le dă cu țârâita și cu întârzieri, sperând că li se va pierde socoteala.

Apoi, a redus până aproape de dispariție paza de la spitalul de copii Grigore Alexandrescu și spune că e fake news, faată! A redus paza în școli, deschizând larg porțile pentru ca infracționalitatea din stradă sa se mute în scoli. Și, după ce și-a făcut mâna, a desființat-o și pe cea din parcuri.

Se pare însă că apetitul belicos al lui Madamarmand trece dincolo de competențele legale și se ia la trântă și cu cei care nu sunt în administrarea ei. Ultima găselniță este tot o luptă împotriva copiilor. De data asta, a celor de Clubul Copiilor Cireșarii. Madama s-a revoltat că cineva s-a oferit să bage niște bani în funcționarea și amenajarea unor activități sportive care se desfășoară aici, cu multă dăruire", a scris Daniel Tudorache pe Facebook.

Tudorache: Madamarmand se dezlănțuie năpraznic

"De aceea, când o asociație vrea să deschidă punga și să ajute, Madamarmand, alarmată de omul ei în consiliul de administrație de la Cireșarii, se dezlănțuie năpraznic și împroașcă cu tot felul de 'probe'. Cum că cel care reprezintă asociația este un fost partener al lui Dragnea de acum țâșpe ani și că, vezi Doamne - știe ea – că vrea să pună mâna pe Clubul Cireșarii. Iar sponsorizarea ar fi făcută 'fără niciun fundament'.

Păi, dacă toți cei care au avut legătură cu Dragnea trebuie înfierați și demonizați, atunci să fie executați și profesorii lui, atâți câți or mai fi, și medicii care l-au tratat, mecanicul care i-a schimbat bujiile la prima mașină, cât și vecinii de pe strada pe care a crescut și vânzătoarea de la centrul de pâine de unde își lua covrigi. Și or mai fi, dar probabil se ascund. Iar 'fundamentul', cum îi spune Madamarmand, este tocmai protocolul care s-a propus a fi discutat în ședința consiliului de administrație. Și pe care, dacă o chinuie grija de club și copii, trebuia să-l fi făcut ea până acum. Că era de ajuns să vorbească cu ministrul și o rezolva, nu?

Și dacă Cireșarii este încă un club al copiilor după guvernarea PSD, nu este sigur că va rămâne la fel și după actuala guvernare, când politicieni din coaliție, ongiști și dezvoltatori imobiliari au tot dat târcoale pentru a-l lua de la minister", transmite Daniel Tudorache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel