Tudorache, imagini de groază din Sectorul 1: Ca în codru! Nu vă recomand să treceţi pe acolo
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Dan Tudorache a publicat un video în care arată o nouă problemă depistată în Sectorul 1, condus de către primarul Clotilde Armand. 

Daniel Tudorache prezintă o situaţie mai mult decât îngrijorătoare din Sectorul 1. Crengi uraşe s-au rupt şi au căzut pe trotuare, iar numai norocul a făcut ca în acel moment să nu treacă nimeni prin zonă şi să-i cadă în cap. În plus, crengile zac pe stradă şi pe trotuar.

"'Pe lângă plopii fără soț, adesea am trecut', scria marele nostru poet, cu gândul la marea lui dragoste. Nu vă recomand însă să treceți nici pe lângă, nici pe sub copacii de pe strada Veronica Micle. Asta până nu găsim un mare iubitor de Eminescu prin conducerea primăriei, care să rezolve problema crengilor căzute.

Ca în codru", a scris Daniel Tudorache, parlamentar PSD şi primar al Sectorului 1 în mandatul 2016-2020.

Iată imaginile: 

 

Tudor Ionescu: Propun să avem strada CĂPUŞEI, inspirat de iniţiativele doamnei primar Clotilde Armand

 

Tudor Ionescu, fost consilier general al Capitalei din partea ALDE, a reacţionat după ce Clotilde Armand a anunţat că ar vrea să numească strada pe care se află Ambasada Belarusului în Bucureşti în "strada Roman Protasevich" şi spune că problemele locuitorilor sunt altele. 

"Dragi bucureșteni, vă propun să avem strada CĂPUȘEI, inspirat de inițiativele doamnei Primar #ClotildeArmand.

Doamna Clotilde Armand a terminat toate problemele din Sector și vrea să schimbe numele străzilor acum.

Dacă tot propuneți schimbări de nume pentru străzi, doamnă Primar, atunci înaintez și eu o astăzi o propunere scrisă către Primăria Capitalei : Strada Roma din Sectorul 1 (cred că știți care e aceasta, doamna Primar, nu? Dacă nu, uitați-vă pe cartea de identitate) să se numească "Strada Căpușei" - căpușa pe care ați transformat-o în specie protejată în sector.

Preluând din argumentarea dumneavostră, trăim într-un sector al unei capitale europene care însă a devenit, sub “conducerea” dumneavoastră, un focar de infecție plin de gunoaie, țânțari, căpușe, șobolani și ambrozie prin bălăriile de un metru din tot sectorul.

Preocuparea dumneavoastră pentru populisme ieftine denotă amatorismul administrativ din cauza căruia noi, cei care vă plătim salariul lună de lună, suferim", a scris Tudor Ionescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel