Tudor-Tim Ionescu, informații în premieră deste cartea ”Liderul Haitei”. O lansează mâine, la Gaudeamus!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Tudor Tim Ionescu îşi va lansa cartea "Liderul Haitei. 7 strategii învăţate din dresajul canin pentru dezvoltarea abilităţilor de lider” , sâmbătă, 23 noiembrie, la târgul Gaudeamus. Iată despre ce este vorba în cele şapte capitole ale cărţii. 

"Câinii înțeleg intuitiv și își caută un lider pentru a trăi vieți echilibrate. Precum câinii, oamenii trăiesc în grupuri și fiecare grup are nevoie de un lider. Cele șapte capitole ale cărții se concentrează pe câte o strategie pentru a vă dezvolta abilitățile de lider, plecând de la tehnici de dresaj canin, verificate de-a lungul timpului. Un adevărat lider inspiră, motivează, influențează și conduce pentru a crea relații sănătoase, atât personale, cât și profesionale, bazate pe respect și înțelegere. În acest fel, un lider se poate baza pe susținerea grupului atunci când este important", explică Tudor Ionescu despre ce se poate învăţa din cartea sa. 

Cine este Tudor Ionescu

Tudor-Tim Ionescu este coach, speaker și consultant. Creează strategii și tehnici liderilor în noile afaceri sau cele în curs de dezvoltare. Pe plan politic, este secretar general adjunct al ALDE şi consilier general al Capitalei. 

Cartea sa va fi lansată la Târgul de Carte Gaudeamus, pe 23 noiembrie de la ora 17:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel