Tudor Ionescu, ceartă cu tănărul încătuşat la metrou: Noi vedem imaginile, fiţi corect/ Nu ştiţi cum a fost
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Tudor Ionescu, secretarul general adjunct al ALDE, a avut un schimb aprins de replici cu Iosif Zainea, tânărul încătuşat de jandarmi la metrou pentru că nu purta mască corespunzător. 

Iată mai jos dialogul dintre cei doi: 

Tudor Ionescu: Ce spune tânărul în speţă este parţial corect. Ne-a spus că circula dinspre Tineretului, care înseamnă linia M1. 

Iosif Zainea: Am ajuns la Tineretului... 

Tudor Ionescu: Lăsaţi-mă să îmi termin ideea, că ştiu mult mai bine reţeaua de metrou. Tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat la linia M2.

Iosif Zainea: Nu ştiţi cum a fost! 

Tudor Ionescu: Mă lăsaţi să vorbesc? De la linia M2 la linia M1 există un punct unde stau aceşti poliţişti care verifică pe toată lumea şi atrag atenţia să poarte lumea mască. Am mai văzut astfel de speţe, cel puţin trei. Se vede pe ecran, deci v-aş ruga să fiţi foarte corect în ce spuneţi. Pe imagini se vede că tânărul a coborât, nu a ascultat indicaţiile jandarmilor, a urcat în metrou şi aici apare prima întrebare. Nu ştiaţi legea, ok, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să o respectaţi. Deci în momentul în care vi s-a spus să puneţi masca, de ce nu aţi pus-o? Mă raportez acum la Londra, pentru că acolo când un poliţist îţi cere să te opreşti, te opreşti. Şi e valabil şi la Paris, şi la Bruxelles şi oriunde. Dacă îţi pune cătuşe şi te ia, nu mai e o aşa mare tevatură. Haideţi să fim corecţi. Nu aţi respectat legea, iar când agenţii v-au spus să mergeţi cu ei, nu aţi vrut. De asta sunteţi în situaţia asta. 

Iosif Zainea: Nu ştiţi cum s-a întâmplat. Eu am urcat în metrou şi  nu i-am auzit pe jandarmi. 

Tudor Ionescu: Ei nu aţi auzit. Nu avem cinci ani, serios... 

Tânărul a afirmat că nu ştia că masca trebuie purtată şi pe nas, nu doar pe gură, pentru că e venit de la Londra, unde purtatul măştii nu este obligatoriu, ci doar recomandat. El a mai afirmat şi că se gândeşte să facă plângere împotriva agenţilor care l-au reţinut, pentru că are mai multe zgârieturi şi mâna luxată. 

VEZI  SCANDALUL masca la metrou. TÂNĂR ÎNCĂTUȘAT. Ce nu spune nimeni despre IMAGINILE ”REVOLTĂTOARE” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel