Tudor Gheorghe, răspuns la propunerea PSD de a-l face parlamentar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Deputatul Cătălin Rădulescu, președintele PSD Diaspora, a declarat pentru ziarulprofit.ro, că există discuţii avansate cu Florin Piersic şi Tudor Gheorghe pentru ca cei doi mari artiști să candideze pe listele PSD la alegerile parlamentare. Florin  Piersic a respins propunerea încă de duminică, Tudor Gheorghe răspunzând pe pagina de Facebook propunerii liderului PSD.

"Câtă vreme politica mea este una singură și consecventă, cea a culturii naționale, iar a lor, a inculturii consecvente, sigur nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale. Cu clar-obscur, mascăm urâtul și ștergem formele prea bruște. Făcând să tacă zbârnâirea adunăturilor de muște", scrie Tudor Gheorghe pe Facebook.

Ulterior, Tudor Gheorghea avut o intervenţie  la Antena 3 unde a declarat că: "Politica mea e poezia. M-a deranjat faptul că la un post de televiziune brusc apare această ştire. Eu nu-l condamn pe omul care a făcut afirmaţia fără să ştie. Nici măcar presa care a dat ştire. Mă deranjează că nu m-au întrebat şi pe mine."

Tudor Gheorghe a mai afirmat că aşteaptă implicarea generaţiilor tinere. Întrebat dacă s-ar implica în politică dacă ar avea 18 ani, artistul a declarat: "M-aş bate ca un leu."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel