Tudor Chirilă, revoltat. Mircea Badea: Nu eram pregătit și pentru asta! Uite idei, Chirilă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Tudor Chirilă a vorbit, într-un live pe Facebook, despre protestele din aceste zile împotriva măsurilor luate de autorități pentru stoparea pandemiei, susținând că ar ieși în stradă ca artist, pentru a fi compensat pentru faptul că i s-a „interzis” să muncească, dar nu pentru a contesta masca. Mircea Badea a spus că „nu există ceva mai tare”.

„Nu există ceva mai tare! Subiectul este peste tot. Tudor Chirilă, atac violent la adresa lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu. Nici nu am deschis articolul, am vrut să-l deschid în direct, să îl comentăm la prima vedere. Vedeta de la PRO TV a explicat, într-un live pe Facebook, că și colegii săi din sectorul cultural... Poate nu știați... Chirilă este în sectorul cultural (n.r. moment în care începe să râdă). Totuși, cuvântul acesta cultural nu este foarte abuzat?!

În sfârșit, deci, Tudor Chirilă lansează un atac. Sectorul cultural pune la cale ample proteste, dar cu distanțare. Sunt fan, susțin! Chirilă a atacat și Biserica, fără a spune despre ce cult este vorba, acuzându-o că nu respectă normele sanitare. Deci, cumva Chirilă vrea concert, dar și cu distanțare, ceva foarte drăguț. (...) Multă distanțare. Mi-a zis mie, la un moment dat, cred că domnul Dinu Săraru, pe la Slătioara, eram un puști: Când te uiți la lume, să te uiți cu binoclul întors. (...) Și acum, atenție, vă rog. Chirilă spune: Sunt extrem de frustrat că președintele Iohannis și premierul Cîțu se uită fără niciun fel de empatie ca și când sectorul cultural nu există. Sectorul cultural la asta va ajunge, să ieșim în stradă, dar cu distanțare. Chirilă, și cu mască, tati! Și spălați pe mâini. 

Voi ieși în stradă ca să cer compensare pentru lunile în care statul nu m-a lăsat să muncesc. Chirilă, te-a lăsat să muncești, nu ți-a interzis, acum pe bune. Știți eu sunt cel mai mare susținător al Guvernului Cîțu și eu sufăr când un cetățean precum Chirilă atacă Guvernul pe care eu îl susțin. Deci, Chirilă nu ți-a interzis nimeni să muncești. Nu, nu. (...) Nu au mai ținut primăriile și consiliile județene concerte. De fapt, ați înțeles că problema lui Chirilă e pe bază de bani. El zice compensații. 

(...) Chirilă: Nu sunt mulțumit de modul în care pandemia e gestionată de către autorități. Pfoa! Nu eram pregătit și pentru asta! (...) Chirilă, fă-te cântăreț în cor la biserică, dacă e deschis. Nu? Nu e greu. Uite idei, Chirilă!”, a spus Mircea Badea la Antena 3, în cadrul emisiunii sale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel