Data publicării:

Tudor Chirilă, despre conflictele cu Horia Brenciu și înțepăturile cu Irina Rimes, la Vocea României: "Este un bun încasator"

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Vocea României
Sursa foto: Facebook Vocea României
Tudor Chirilă a vorbit despre conflictele cu Horia Brenciu și înțepăturile cu Irina Rimes, la Vocea României.

Cum se înțelege cu Horia Brenciu

"Foarte bine, ne distrăm în show-ul ăsta. Cred că amândurora ne-a plăcut așa-zisul "conflict" dintre noi. Horia este, într-adevăr, un vechi om de televiziune și un bun încasator. Eu sunt vechi în show-ul ăsta și-mi place să mă joc și să intru în dialog cu el. Poate că nu sunt întotdeauna atât de spumoase pe cât ni le-am dori (n. red. conflictele), dar sunt și multe foarte mișto și ne înțepăm fără să ne dezumflăm. (râde)", a spus Tudor Chirilă pentru viva.ro.

Înțepăturile cu Irina Rimes

"Cred că Irina, la început, la primul ei sezon, nu a înțeles mecanica asta a show-ului, că ne mai înțepăm și că, atunci când ești în fața unei camere, poate faci un pic mai mult, dar s-a lămurit că lucrurile sunt separate. În show suntem și noi înșine, dar, în același timp, ne permite, în anumite momente, să jucăm și niște personaje. În ce mă privește, "Vocea României" este pentru mine și o tribună care îmi dă posibilitatea să mai filozofez pe marginea unor chestii care mă preocupă, cum a fost și momentul concurentei de la Horia & Theo, care studiază în Manchester și m-a întristat ideea că ea nu vrea să se mai întoarcă în țară.

Zona asta o am cu toți antrenorii, ne mai aruncăm replici unii altora, mai ales în etapa audițiilor pe nevăzute, când ne "luptăm" pentru câte un concurent, dar e un joc pe care l-am avut și cu Smiley, și cu Theo, nu doar cu Irina. Chestia este că îți e mai ușor să dialoghezi cu cel care îți este în proximitate. Când Smiley era lângă mine, s-a născut chestia cu vecinul ș.a.m.d", a spus artistul pentru sursa citată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel