Urmărește emisiunea live
Tucker Carlson, prins la colț într-un magazin. Cine e cel care l-a făcut praf pe prezentatorul Fox News
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Celebrul prezentator american Tucker Clarkson a fost prins de un „fan” într-un magazin de pescuit.

Prezentatorul Fox News Tucker Carlson a fost făcut cu ou și cu oțet de un bărbat, în fața unui magazin. Potrivit The Guardian, videoclipul confruntării a devenit viral pe rețelele de socializare.

Într-o confruntare care a devenit imediat virală, un bărbat din statul american Montana i-a spus lui Carlson: „Ești cel mai rău om pe care l-a cunoscut vreodată omenirea”. Agresorul verbal a fost identificat sub numele de Dan Bailey. „Nu în fiecare zi îi spui cuiva că este cel mai rău om din lume și chiar ești sincer. Ce nesimțit!”, a scris Bailey, pe Instagram.

Ce s-a întâmplat mai exact?

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dan Bailey (@danbaileymt)

În scurtul videoclip de doar 22 de secunde nu se distinge răspunsul vedetei de televiziune, însă acesta pare că încearcă diplomat să-l facă pe agresorul verbal să se oprească. La un moment dat, Carlson zâmbește la cameră și încearcă să-și vadă de treabă. Acesta se afla la un magazin de pescuit și alte articole sportive.

Comentariile videoclipului de pe Instagram sunt în principal laudative, iar utilizatorii nu s-au sfiit să răspundă prin emoji cu aplauze, beri ciocnite, dar și replici cum ar fi „Ești eroul Americii!” și „Mulțumim!!!”.

Cine este Tucker Carlson și de ce este atât de detestat de o parte a Americii

Tucker Carlson este prezentatorul Fox News cu cea mai mare audiență, un adevărat influențator de opinie asupra politicii de dreapta din SUA și nu se sfiește să jignească. Acesta a fost luat la țintă de opinia publică din Statele Unite pentru că a pus sub semnul întrebării eficiența vaccinurilor împotriva Covid-19 și pentru că a stârnit diviziune rasială.

Carlson a fost subiectul a două articole foarte citite ale New York Times și The Washington Post. Primul a fost intitulat „Tucker Carlson îi numește pe jurnaliști «animale». El este și cea mai bună sursă a lor”, în timp ce cel de-al doilea, un portret al prezentatorului, s-a numit „Cum a devenit Tucker Carlson vocea doleanțelor albilor”. Al doilea material, realizat de Washington Post, a detaliat cum prezentatorul și-a ridiculizat învățătoarea din școala generală într-o carte și a prezentat șocul femeii când a aflat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel