Tu știai tradiția cu bradul și botezul de Crăciun? Felicia Filip: În fiecare an păstrăm obiceiul
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Soprana Felicia Filip, directorul Operei Comice pentru Copii, vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre magia Crăciunului, despre bucuria de a dărui și despre iubirea necondiționată.   

„Farmecul sărbătorilor este… să nu se schimbe! Așa facem în familie, eu și soțul meu, regizorul Cristian Mihailescu. Aceeași așteptare nerăbdătoare a Crăciunului, Postul creștinesc, speranța că va ninge, cadourile pe care le ascundem unul de celălalt pentru surpriza de Ajun, vizita prelungită din bucătărie, împodobitul pomului, timp în care cântăm neîncetat colinde și apoi „botezul”: în fiecare an ne botezăm bradul cu numele unui prieten”, a spus Felicia Filip într-un interviu pentru Spectacola.

„Da, există Moș Crăciun! Fără el ne-am pierde copilăria, inocența, speranța că pe lume există FRUMOS și BINE. Nu i-aș cere Moșului să-mi aducă ceva, ci să nu-mi ia nimic din ce mi-a dat anul acesta. Adică sănătatea, iubirea celui de lângă mine, liniștea sufletească, succesul și afecțiunea cu care mă înconjoară oamenii”, a mai spus artista.

Interviul integral poate fi citit aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel