Trustul DCNews, creștere în august 2020, la peste 34 de milioane de afișări
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
În luna august, numărul celor care se informează accesând site-urile trustului DCNews.ro a crescut. Pe cele cinci platforme de știri, audiența cumulată a depășit 13 milioane de vizitatori unici și 34 de milioane de afișări. 

În luna august 2020, trustul DCMedia și-a consolidat creșterea, noi cititori adăugându-se publicului fidel publicațiilor DCNews. Fidelitatea cititorilor este dovedită de procentul tot mai mare de revenire, care se ridică la jumătate din cititorii totali ai site-urilor.

În același timp, ne bucurăm de un număr semnificativ de cititori noi care ne-au acordat încrederea lor și ne-au ales ca primă sursă de informare. 

În luna august, audiența noastră a fost 34.097.718 de afișări de pagină și 13.062.378 de vizite unice pe zi, conform Google Analytics. Cifrele sunt consonante cu cele furnizate de SATI.ro.

Mulțumim cititorilor DCNews.ro, DCBussines.ro, DCMedical.ro, Stiridiaspora.ro și Defenseromania.ro, sperăm că le-am câștigat încrederea cu informațiile transmise și că vor reveni de fiecare dată când sunt în căutarea unei știri.  

2. -imagine fara descriere- (dc-news-afisari_13735400.png)

3. -imagine fara descriere- (vizite-unice-2_91923900.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel