Data actualizării:
Data publicării:

Trupul unui german dispărut a fost găsit într-un congelator din Thailanda

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay, de diegoparra
Foto: Pixabay, de diegoparra
Autoritățile thailandeze au găsit cadavrul dezmembrat al unui om de afaceri german, dispărut, într-un congelator.  

Căutarea lui Hans-Peter Mack, în vârstă de 62 de ani, a ajuns la un sfârșit tragic luni seară, când poliția i-a găsit rămășițele într-un sac de gunoi, la o casă închiriată din Nong Prue, un oraș din sudul Thailandei, scrie BBC.

Doi suspecți germani au fost arestați. Mack, un broker imobiliar care locuia cu soția sa thailandeză în orașul Pattaya, din est, a fost dat dispărut în 4 iulie.

Radiodifuzorul local a raportat că soția lui Mack l-a sunat pe bărbatul găsit mort, după ce el nu s-a prezentat la o întâlnire de la prânzul zilei de 4 iulie.

Ea a primit un mesaj text în care i se explica că o să fie sunată înapoi. În acea noapte, în jurul orei 22, ea a primit un alt mesaj în care se spunea că victima este încă cu un client.

Dar soția lui Mack a declarat presei thailandeze că bărbatul nu i-a trimis vreodată mesaje în relația lor de cinci ani, ceea ce i-a dat de bănuit că situația poate fi mult mai gravă.

Poliția spune că cei doi suspecți au conspirat pentru a-l ucide pe Mack, apoi i-au transportat și ascuns trupul.

Mack a fost văzut ultima oară în sedanul său Mercedes, în Pattaya, potrivit anunțului de dispariție publicat de familia sa, care oferea 3 milioane de baht (86.000 de dolari) pentru informații despre unde se află.

Mașina a fost găsită duminică în parcarea unui condominiu din Nong Prue, spun rapoartele.

Împreună cu cadavrul, anchetatorii au descoperit un ferăstrău fără fir, o pereche de mașini de tuns gardul viu și role de plastic, potrivit înregistrărilor difuzate pe canalele de televiziune thailandeze.

De asemenea, polițiștii au găsit urme a ceea ce se crede a fi un solvent de curățare pe scaune, bord, volan și alte zone ale mașinii.

Generalul-maior de poliție, Theerachai Chamnanmor, a declarat pentru The Bangkok Post că descoperirile sugerează „intenția de a distruge dovezi”.

Șeful poliției din Nong Prue, Tawee Kudthalaeng, a declarat că autoritățile au descoperit și că o sumă mare de bani lipsește din contul bancar al lui Mack.

El a adăugat că rămășițele lui Mack au fost găsite ulterior, folosindu-se imagini ale camerelor de supraveghere din zonă, dar nu a detaliat circumstanțele.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel