Trupul unui bărbat va fi dezgropat. Fiica sa susține că a fost criminal în serie: Ar fi ucis zeci de femei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: (Unsplash)
Sursă foto: (Unsplash)
Trupul unui bărbat decedat în 2013 va fi dezgropat de autorități, după ce fiica sa a afirmat public că tatăl ei ar fi ucis mai multe persoane. 

Poliția britanică urmează să înceapă săpăturile pe terenul unei caseprivate, după ce o femeie a spus că tatăl ei a ucis până la 70 de femei și a obligat-o să ascundă cadavrele. Lucy Studey a susținut că răposatul ei tată, Donald Dean Studey, a fost un criminal în serie activ câteva decenii. Ea a spus presei că el a forțat-o atât pe ea, cât și pe frații ei să ajute la transportul a zeci de rămășițe umane pe terenurile agricole din apropierea proprietății din Iowa, Statele Unite, înainte de a le depozita într-o fântână din apropiere.

Se crede că victimele ar fi fost femei din zonă, multe dintre ele prostituate. Descriind teama pe care a simțit-o când se presupune că a mutat cadavrele, Lucy a spus pentru Newsweek: „El ne-a spus doar că trebuie să mergem la fântână și știam ce înseamnă asta. De fiecare dată când mergeam la fântână sau în deal, nu credeam că vom coborî. Mă gândeam că mă va ucide pentru că nu îmi țin gura.”

Terenul casei a mai fost cercetat în 2007

Crimele lui Donald au continuat în toate perioadele anului, a spus ea, copiii fiind nevoiți să folosească o roabă în lunile mai calde și săniuța iarna. Perchezițiile inițiale ale locului de către câinii polițiști de la biroul șerifului din comitatul Fremont au urmat afirmațiilor șocante ale femeii, presa raportând că acum vor efectua o excavare completă a zonei din jurul proprietății. Câinii au detectat mirosul rămășițelor umane în patru locații, unul dintre elementele pozitive incluzând o fântână extrem de adâncă, scrie The Mirror.

O săpătură din 2007, care a costat 300.000 de dolari, nu a dat rezultate, dar noile proceduri vor fi mai extensive și vor include zone necercetate anterior.

Şeriful adjunct Tim Bothwell a dezvăluit că Lucy a abordat pentru prima dată autorităţile în urmă cu cincisprezece ani.

„Lucy ne-a spus în 2007 şi am fost pe proprietatea pe care era o singură fântână pe care am putut-o verifica”, a spus Bothwell despre ancheta precedentă. 

Sora mai mare a femeii respinge acuzațiile

Afirmațiile lui Lucy au fost respinse de sora ei mai mare Susan Studey, care crede că tatăl ei a fost o persoană „strictă”, dar nu un criminal. Potrivit Newsweek, ea a spus că ”tatăl meu nu era bărbatul pe care ea îl crede. Era strict, dar era un părinte protector care își iubea copiii.

„Tații stricți nu se transformă în ucigași în serie... Sunt cu doi ani mai în vârstă decât Lucy. Cred că aș ști dacă tatăl meu ar fi ucis” a spus femeia. 

Donald Studey a murit în martie 2013, la vârsta de 75 de ani. Se spune că ar fi avut patru copii, trei fiice și un fiu.

American închis pentru o crimă pe care nu a comis-o, eliberat după 40 de ani petrecuți în spatele gratiilor

Maurice Hastings a fost condamnat pe nedrept în anii 1980 pentru uciderea unei femei în California şi pentru două tentative de crimă. Din momentul în care Hastings a fost arestat, el a susţinut că este nevinovat, scrie Rador, citând BBC.

Acum, după 38 de ani după gratii, s-a dovedit că avea dreptate. Femeia pentru uciderea căreia a fost condamnat, Roberta Wydermyer, a fost găsită într-o maşină, cu o rană de glonţ la nivelul capului. Hastings a făcut cereri repetate pentru realizarea unor teste ADN, dar acestea au fost refuzate până în 2021. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel