Trupa Duran Duran se va reuni cu fostul său chitarist Andy Taylor
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Grupul Duran Duran se va reuni cu fostul său chitarist Andy Taylor, care este grav bolnav, pentru un nou proiect muzical a cărui lansare este prevăzută pentru acest an, a anunţat marţi formaţia britanică, informează AFP.  

În noiembrie, în timpul unei ceremonii organizate la Los Angeles, Simon Le Bon, solistul grupului Duran Duran, a citit o scrisoare a chitaristului Andy Taylor, în care acesta dezvăluia că a fost diagnosticat cu cancer de prostată în stadiul 4, în 2018.

Cu toate acestea, Andy Taylor, în vârstă de 62 de ani, se va alătura grupului "pentru câteva piese".

"Trupa Duran Duran este încântată să anunţe că un nou proiect muzical este în curs de pregătire, cu o lansare prevăzută mai târziu în acest an", a anunţat grupul britanic pe contul său de Twitter.

"Noile înregistrări vor aduce în scenă familia extinsă a trupei Duran Duran şi prieteni, vechi şi noi, inclusiv fostul nostru membru Andy Taylor, care ni se va alătura la chitară pentru câteva piese", au adăugat reprezentanţii formaţiei.

Grupul Duran Duran, înfiinţat în 1978 în Birmingham, un oraş din centrul Angliei, a întrerupt colaborarea cu Andy Taylor în 2006. Duran Duran s-a bucurat de un succes uriaş în anii 1980, graţie unor piese precum "Rio", "Wild Boys" şi "A View To A Kill", scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel