Data actualizării:
Data publicării:

Trupa de folk metal, spectacol incendiar pe scena de la Românii au Talent. Andra: Ați îmbinat foarte bine stilurile / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Captură video Românii au Talent, Pro TV
Sursă foto: Captură video Românii au Talent, Pro TV
Trupa An Theos a făcut show pe scena de la Românii au Talent. Juriul a apreciat momentul și i-a trimis pe tineri în etapa următoare. 

An Theos este o trupă de folk metal ce activează din anul 2010. Membrii acesteia au vârste cuprinse între 18 și 32 de ani și sunt din București. 

„Comunitatea de metal este subdezvoltată, din perspectiva mea, în România și merită mai multă atenție pentru că este o comunitate foarte strânsă, o comunitate foarte plăcută din care să faci parte, dar cred că sunt și foarte multe stereotipuri care nu ne ajută. Cum că suntem sataniști sau că nu suntem religioși.”, a spus una dintre membri. 

 

Reacția juriului

Jurații au apreciat foarte mult momentul fiind de părere că ideea de a îmbina folclorul cu metalul a fost foarte bună. Trupa An Theos merge în etapa următoare cu patru de „Da”. 

„E foarte interesant ce ne-ați propus. Sunt atrasă mai mult de zona folk, folclorică, din acest moment, dar mi se pare că e cel mai comercial metal pe care l-am auzit, care să funcționeze și pentru cei care nu ascultă genul ăsta de muzică. Ați îmbinat foarte bine stilurile. Mi s-a părut o idee foarte bună. Foarte frumos! Bravo.”, a spus Andra.

„Mi-ai dat tot comentariul peste cap pentru că tocmai mă pregăteam să-i spun lui că are o voce foarte caldă. Ce să judecăm? E genul de trupă cu care faci show și genul de piesă cu care faci show. A fost genul programului: spectacol”, a spus Andi Moisescu.

„De acord, da capo al fine, cu mențiunea că faptul că tu ești atât de sigur pe tine face puțină discrepanță în timpul melodiei pentru că în spatele tău era o demență totală și tu aveai momente în care părea că aștepți momentul în care intri. Erai foarte liniștit. Poate că mă înșel și poate că tu de fapt ești un băiat mai timid și care nu e obișnuit cu aparițiile sau poate că ești genul ăla de shaolin care își dozează energia. E show! Bravo!”, a spus Mihai Bobonete.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel