Trupa care va rupe gura târgului: Mega-asociere pentru Tudor Chirilă. N-ai văzut ceva mai tare de atât - VIDEO/ Mircea Badea: Minunății, bijuterii, e Dumnezeu!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto captură video Facebook Tudor Chirilă
foto captură video Facebook Tudor Chirilă
Tudor Chirilă ar putea da lovitura cu aceste variante de primă pagină. 

Dacă lui Tudor Chirilă nu i-au plăcut cele top șapte locuri de muncă, listate special pentru el în această dimineață (VEZI AICI), mai avem câteva idei: 

1. Și-ar putea face trupă cu judecătorul suspendat din magistratură Cristi Danileț. 

Mircea Badea a difuzat o reprezentație a lui Cristi Danileț, în emisiunea de joi, 16 decembrie. 

Urmărește-o și tu, de la minutul 1: 

Realizatorul de la Antena 3 a și subliniat, observând spiritul artistic al judecătorului suspendat Cristi Danileț: ”N-ai cum mai tare, e Dumnezeu”. ”E foarte bun”, ”Superb”, ”Dumnezeu” l-a mai apreciat Mircea Badea. 

”Probabil, pentru cei care pot să strâmbe din nas la manifestările sublime ale acestui spirit liber și competent, dar spirit liber, sigur că prima dată ai senzația că cineva a pus trei pisici într-o oală goală de sarmale, a mai aruncat câteva tacâmuri și a aruncat oala pe scări, dar astea-s detalii. Totuși, minunății, bijuterii. În apărarea domnului Danileț, în cazul în care ar fi contestate performanțele sale rockeristice, mie mi se pare că are voce mai bună decât Tudor Chirilă. Mă, da, sigur mai bine decât Chirilă” a fost opinia realizatorului TV, transmisă în emisiunea ”În gura presei” de la Antena 3. 

Deci, succesul îi va fi asigurat, unde mai pui că judecătorul suspendat mai știe să mai facă una, alta, mai taie iarba, mai curăță piscina... 

2. Și-ar putea face trupă cu Ludovic Orban. 

Odată cu plecarea cu zgomot din PNL, lui Ludovic Orban i se vede sfârșitul în politică. Gurile rele! Din fericire pentru fostul președinte al PNL, și el este priceput în alte domenii. Cântă, dar, mai ales, are prestanță scenică, reușind să îmbine cu armonie talentele. Dansul rămâne însă un atu important al fostului lider liberal. 

Orban cântă... 

... și dansează. 

3. Și-ar putea face trupă cu Raluca Turcan

Rămasă fără minister, și Raluca Turcan ar putea fi o variantă. Nu doar că fostul ministru cântă la pian, dar, după cum afirma, aceasta îi ”este și prima dragoste”. 

4. Și-ar putea face trupă cu Orban, Turcan și Danileț și l-ar putea lua PR pe Florin Roman. O fotografie face cât o mie de cuvinte, iar Florin Roman știe asta cel mai bine. Aproape toată țara i-a văzut celebra poză din baie. Cu un asemenea succes, chiar și Nicușor Dan ar găsi bani de un concert. Le-ar încălzi sufletele bucureștenilor cu o asemenea reușită. 

Lăsăm lista deschisă, cine știe de talent demn de o asemenea trupă mai apare. 

*Articolul prezintă o opinie, un pamflet și trebuie interpretat ca atare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel