Data publicării:

#TrumpMiroase, cea mai nouă campanie de defăimare a fostului președinte american / VIDEO

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
O grupare anti-Trump a realizat un anunț publicitar în care aseamănă mirosul fostului președinte cu o brânză puturoasă.

Un grup anti-Trump numit The Lincoln Project a lansat un anunț publicitar care insistă pe acuzațiile că fostul președinte Donald Trump miroase urât, conform The Independent

Zvonurile despre mirosul neplăcut al fostului președinte au izbucnit săptămâna aceasta când reprezentantul republican din Illinois, Adam Kinzinger, a scris pe Twitter: “Sunt sincer surprins cum cei apropiați lui Trump nu au vorbit despre miros. E cu adevărat ceva de văzut. Purtați mască dacă puteți.”

The Lincoln Project a profitat de scandalul creat pe rețelele sociale cu un anunț video sâmbătă, cu titlul: “Ești tu Donald? #TrumpSmells (n.r., #TrumpMiroase).”

Cum arată clipul

 

Anunțul începe cu videoclipuri cu gunoaie, deșeuri și bălegar - cu muște care se învârt în jurul lor - și este însoțit de un cor de tuse, șuierături și vărsături. Video-ul arată apoi cum gunoaiele sunt ridicate și adunate pe străzile din New York. Apoi, în timp ce arată fațada Trump Tower de pe Fifth Avenue, o voce de reporter spune: “Afirmând că fostul președinte miroase rău.” 

Comedianta Kathy Griffin poate fi auzită spunând: “Donald are un miros distinct. E ca un miros de corp și un produs de machiaj.” În timp ce arată alte produse care miros, ca brânza mucegăită, cineva poate fi auzit mirosind înainte de a spune: “Iiiuu, Donald. Tu ești?”

Anunțul se numește “Limburger”, o brânză cunoscută pentru mirosul său puternic.

Purtătorul de cuvânt al lui Trump, reacție

Ca răspuns la comentariile lui Kinzinger despre fostul președinte mai devreme în săptămână, un purtător de cuvânt al lui Trump a declarat pentru The Independent: “Adam Kinzinger a tras un vânt la televizor și este un impostor șomer.”

Purtătorul de cuvânt a adăugat: “El și-a înjosit țara și îi disprețuiește pe toți cei din jurul lui pentru că este un individ trist care este supărat de cum i-a ieșit viața mizerabilă.”

Acuzațiile s-au viralizat rapid pe rețelele sociale, deoarece hashtag-ul #TrumpSmellsBad a devenit popular.

Reacțiile internauților

Un utilizator a postat un video parodie cu loialista lui Trump, congreswomanul din Georgia Marjorie Taylor Greene, punând un afiș care scria: “Trump miroase, dar nu la fel de rău ca mine!”. Altul a postat un video fals cu Trump ținând un tricou care scrie “Eu put”. Alt utilizator a subliniat că o ediție a Spy Magazine din 1988 îl numea pe magnatul imobiliar “Donald ‘Stinky’ Trump.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel