Data actualizării:
Data publicării:

Donald Trump va lua o decizie radicală dacă va fi învins de Kamala Harris

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Donald Trump a făcut mai multe declarații, în situția în care va fi învins de Kamala Harris la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Citește și articolul - Kamala Harris, afirmații controversate la Oprah Winfrey: Probabil nu ar fi trebuit să spun asta - Video

Candidatul republican la Casa Albă Donald Trump a exclus într-un interviu difuzat duminică să candideze la prezidenţialele americane din 2028 în situația înfrângerii la alegerile din noiembrie, transmite AFP.

"Nici nu-mi imaginez aşa ceva. Cred că asta va fi totul"



"Nu, nu mă văd acolo, nu mă văd acolo", a declarat candidatul republican de 78 de ani în emisiunea Full Measure. "Nici nu-mi imaginez aşa ceva. Cred că asta va fi totul", a declarat Donald Trump. Totuși, omul de afaceri şi-a exprimat, speranţa că va avea "succes" la alegerile din 5 noiembrie împotriva candidatei democrate Kamala Harris.

De la retragerea spectaculoasă din cursă a preşedintelui Joe Biden în dificultate în sondaje, rezultatul alegerilor prezidenţiale este mai indecis ca niciodată. Donald Trump şi Kamala Harris se află aproape la egalitate în mai multe state în care se va hotărî probabil totul.

De remarcat, Donald Trump, care nu şi-a recunoscut niciodată înfrângerea în faţa lui Joe Biden în anul 2020, a refuzat de mai multe ori în ultimele luni să se angajeze să recunoască necondiţionat rezultatul alegerilor din luna noiembrie.

Citește și articolul - Kamala Harris primește o veste proastă din partea unui puternic sindicat american

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel