Trump spune că banii contribuabililor nu ar trebui irosiți pentru a aresta oamenii care dețin cantități mici de marijuana
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Fostul președinte american Donald Trump a sugerat sâmbătă că ar sprijini decriminalizarea marijuanei, argumentând că banii contribuabililor nu ar trebui risipiți pe arestarea persoanelor care dețin „cantități personale” de drog, potrivit Reuters.

„În Florida, la fel ca în multe alte state care au aprobat deja acest lucru, cantitățile personale de marijuana vor fi legalizate pentru adulți prin Amendamentul 3,” a declarat Trump, referindu-se la un efort din statul său natal care vizează legalizarea posesiei și achiziționării a până la 3 uncii pentru adulții de peste 21 de ani.

„Indiferent dacă oamenilor le place sau nu, acest lucru va fi aprobat de alegători, așa că trebuie să fie făcut corect.”

Trump, candidatul republican la președinție, a subliniat că legiuitorii statului ar trebui să adopte legi care să interzică consumul de marijuana în spațiile publice.

El a adăugat că nu ar trebui ca cineva să fie considerat infractor într-un stat când consumul de marijuana este legal în altele.

„Nu ar trebui să distrugem vieți și să irosim banii contribuabililor arestând adulți pentru posesia unor cantități personale de marijuana. Și nimeni nu ar trebui să își plângă o persoană dragă care a murit din cauza marijuanei contaminate cu fentanil,” a declarat Trump.

În prezent, marijuana este legalizată într-o anumită formă în aproape 40 de state.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel