Trump, replică pentru Michelle Obama după ce a spus că ”e președintele greșit”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Preşedintele SUA, Donald Trump, a replicat vehement la criticile fostei Prime Doamne Michelle Obama, afirmând că el nu ar fi câştigat alegerile dacă nu ar fi existat o stare de nemulţumire profundă faţă de Administraţia Barack Obama / Joseph Biden, pe care o consideră „cea mai coruptă din istorie".

Prezentă la Convenţia Partidului Democrat, desfăşurată virtual, Michelle Obama a declarat că „Donald Trump este preşedintele greşit" al Statelor Unite, conform BBC. „Economia noastră este ruinată din cauza unui virus pe care acest preşedinte l-a minimizat prea mult timp", a adăugat Michelle Obama.

„Cineva să îi explice vă rog lui Michelle Obama că Donald Trump nu ar fi ajuns aici, la Casa Albă, dacă nu ar fi existat politicile soţului ei, Barack Obama", a replicat Donald Trump prin Twitter.

„Administraţia Obama/Biden a fost cea mai coruptă din istorie, inclusiv pentru faptul că au fost prinşi spionând campania mea electorală, cel mai mare scandal politic din istoria ţării noastre. Se numeşte trădare şi este vorba şi de alte lucruri", a adăugat Donald Trump, încheind ironic: „Mulţumesc pentru cuvintele frumoase, Michelle!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel