România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Eduard Pascu | Publicat pe: 31 mai, 22:06
Trump: Organizația ANTIFA va fi declarată organizație teroristă
Președintele Donald Trump tocmai a anunțat pe Twitter că ANTIFA, grupul antifascist care a fost implicat în proteste stradale de câțiva ani, va fi desemnat organizație teroristă.

Trump nu a oferit alte detalii, dar acesta marchează un pas major în limitarea acțiunilor grupului care poartă măști, care a fost în centrul multor proteste majore chiar și în aceste zile.

Antifa este prescurtarea de la „antifascist”. Aceasta este o coaliție organizată de activiști și anarhiști care încearcă să se confrunte cu extrema dreapta.

Uniunea Americană pentru Libertăți Civile a declarat pe site-ul său că Actul Patriot din SUA „a extins definiția terorismului pentru a acoperi problemele „interne”, spre deosebire de terorismul internațional. O persoană care care comite o acțiune „periculoasă pentru viața umană și care reprezintă o încălcare a legilor penale ale unui stat sau ale Statelor Unite, reprezintă terorism intern. Dacă fapta este comisă pentru: intimidarea sau constrângerea populației; influențează politica unui guvern prin intimidare sau constrângere; sau afectează conduita unui guvern prin distrugeri în masă, asasinate sau răpiri”, transmite deadline.com.

Citește și: Proteste violente în SUA. Cel puţin trei morţi în Indianapolis

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro