Trump, o nouă etapă în lupta cu ”fake news”
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Donald Trump afirmă că presupusul haos de la Casa Albă este doar o invenție a mass media.

Demisii şi destituiri în cascadă la Casa Albă? Preşedintele Donald Trump asigură: ideea conform căreia la Casa Albă ar domni haosul este doar o invenţie a mass-media 'Fake News' şi nimic altceva, informează joi AFP.

'(Mass-media) Fake News adoră să vorbească despre haos la Casa Albă, chiar dacă ele ştiu că aici nu este haos, ci doar 'o maşinărie bine unsă' cu piese înlocuibile!', a notat el pe contul său de Twitter. Donald Trump a făcut aceste noi declaraţii matinale pe reţeaua sa preferată de socializare după ce un articol din New York Times a avansat ideea că fiica sa Ivanka şi ginerele lui Jared Kushner au jucat un rol central în plecarea, anunţată miercuri, a avocatului Casei Albe, Don McGahn.

Plecarea avocatului Casei Albe

Ei nu au 'nimic de-a face' cu aceasta, a replicat el, după o serie de postări pe Twitter în care califică din nou mass-media 'duşmanul poporului'. Preşedintele american Donald Trump a anunţat miercuri plecarea din funcţie în curând a avocatului Casei Albe, Don McGahn, în momentul în care ancheta procurorului special Robert Mueller devine din ce în ce mai ameninţătoare pentru cercul de apropiaţi al preşedintelui SUA.

Don McGahn a avut mai multe întrevederi în această lună cu Robert Mueller în ancheta acestuia privind presupusa ingerinţă a Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016. Trump a spus că a autorizat discuţiile avocatului său cu procurorul special.

Vezi și: Donald Trump, critici la adresa Google



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel