Trump îl plesnește pe Elon Musk: ”Este un maestru al rah*turilor”. Spune că nu a votat cu republicanii, dar mie mi-a spus altceva
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ciprian Dumitrache
WhatsApp
Donald Trump
Donald Trump
Donald Trump pare hotărât să candideze pentru a treia oară la președinția SUA.

„El (Musk n.r.) spunea zilele trecute 'Nu am votat niciodată pentru un republican'. „Nu știam asta. Mie mi-a spus că m-a votat. Deci el este un alt maestru al rah*turilor”, a spus Trump.

Fostul președinte american Donald Trump l-a numit pe directorul general al Tesla, Elon Musk, un „maestru al rah*turilor” la un miting politic, desfășurat sâmbătă la Anchorage, Alaska, în legătură cu diferite relatări despre faptul că Musk a votat pentru Trump, scrie Radio DCNews.

”Am votat pentru Mayra Flores – prima dată când am votat pentru un republican”, a declarat Musk pe 15 iunie.

Când a fost presat să spună dacă va vota pentru un republican la alegerile prezidențiale, Musk a spus că urmează să se decidă, dar că înclină spre guvernatorul Floridei, Ron DeSantis.

DeSantis nu și-a anunțat candidatura, dar s-a speculat de mult că s-ar putea înfrunta cu Trump la alegerile republicanilor.

”În trecut, am votat democrații pentru că ei erau (în mare parte) partidul bunăvoinței”, a scris Musk pe Twitter, în mai. ”Dar ei au devenit partidul diviziunii și urii, așa că nu îi mai pot susține și voi vota pentru republicani”, a continuat miliardarul.

Înțelegerea cu Twitter - ”A preluat o mizerie”

Trump a comentat la miting și despre retragerea lui Musk din afacerea de 44 de miliarde de dolari pentru cumpărarea Twitter, deoarece reprezentanții companiei nu a reușit să furnizeze informații despre conturile false existente pe platforma de socializare. 

„Elon, Elon nu va cumpăra Twitter ”, a spus Trump. "Unde am auzit asta înainte? De la mine", a exclamat fostul președinte american.

Musk a avertizat anterior că va renunța la înțelegere din cauza lipsei de date despre spam și conturi false, despre care Musk și unii analiști spun că ar putea fi mai mare decât procentul de 5% avansat de Twitter.

Trump a remarcat la miting că există multe conturi false pe Twitter, spunând că sunt  ”A preluat o mizerie”, arată Trump.

"Nu o va cumpăra, deși ar putea mai târziu, cine naiba știe ce se va întâmpla", a evaluat Trump. „Are un contract destul de șubred – m-am uitat la contractul lui, nu e un contract bun”, arată republicanul.

Promovare pentru propria platformă - Truth Social, ”fierbinte ca un pistol”

După ce a criticat înțelegerea lui Musk cu Twitter, Trump a profitat de ocazia de la miting nu doar pentru a-l promova pe Palin, ci și pentru a-și promova propria rețea socială Truth Social .

„O altă prioritate a noastră în cadrul unui congres republican va fi oprirea cenzurii de stânga și restabilirea libertății de exprimare în America”, a spus Trump. „Și de-te, cât sunt eu aici, și înscrie-te acum la Trush Social, e fierbinte ca un pistol”.

Se spune că Trump se pregătește de o a treia candidatură consecutivă la președinție, arată Nypost, citat de Radio DCNews.

Lui i s-au alăturat pe scenă la mitingul său „Salvați America” candidatul la Camera SUA și fostul guvernator al Alaska Sarah Palin, precum și candidatul la Senat Kelly Tshibaka, care luptă pentru a o demonta pe senatorul republican Lisa Murkowski.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel