Trump îl face praf pe Biden: Groparul 'măreţiei Americii'
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Preşedintele Donald Trump a afirmat joi seară că rivalul său democrat la prezidenţiale, Joe Biden, va fi groparul 'măreţiei Americii', scrie AFP. 

'Compatrioţii mei, în această seară, cu inima plină de recunoştinţă şi un optimism fără limită, accept această nominalizare pentru preşedinţia Statelor Unite', a declarat Donald Trump, în prezenţa a mii de invitaţi, după un discurs al fiicei şi consilierei sale, Ivanka Trump.

Potrivit candidatului nominalizat în aceeaşi seară de Partidul Republican, alegerile de la 3 noiembrie se vor juca între 'visul american' şi un 'program socialist de distrugere a destinului preţios' al Statelor Unite.

'Atâta timp cât voi fi președinte, voi apăra dreptul absolut al fiecărui cetățean american de a trăi în securitate, demnitate și pace.' Trump a insinuat că democrații sunt de partea 'anarhiștilor, protestatarilor violenți și a jafurilor pe care aceștia le fac' 'Partidul Republican va rămâne vocea eroilor patrioți care păstrează America în siguranță' a adăugat Trump.

'Dacă îi dai putere lui Joe Biden, stânga radicală va tăia fondurile departamentelor de poliție din toată America. Vor adopta legislația federală pentru a reduce aplicarea legii la nivel național ... Nimeni nu va fi în siguranță în America lui Biden.' VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel