Trump, atac la adresa presei: 'duşman al poporului'
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 15 iul 2018, 20:22
WhatsApp
Donald Trump
Trump a părăsit Marea Britanie, lansând un nou atac la adresa presei, pe care a numit-o 'duşman al poporului'.

Donald Trump a părăsit duminică Marea Britanie cu destinaţia Helsinki, unde va participa luni la un summit cu omologul său rus Vladimir Putin, apelând la Twitter pentru a lansa un nou atac la adresa presei, pe care a calificat-o drept 'duşman al poporului', transmite dpa.

'În drum spre Helsinki, Finlanda, abia aştept întâlnirea de mâine cu preşedintele Putin', a scris Trump pe Twitter, după ce a părăsit aeroportul Prestwick din Glasgow, cel mai mare oraş al Scoţiei, la bordul Air Force One.

'Din nefericire, indiferent de cât de bine îmi merge la summit, chiar dacă mi-ar da marele oraş al Moscovei ca recompensă pentru toate păcatele şi relele comise de Rusia de-a lungul anilor, m-aş întoarce la critici spunându-mi-se că nu este suficient - că ar fi trebuit să primesc şi Sankt Petersburg!', a mai scris Trump.

'O mare parte din presa noastră este într-adevăr duşman al poporului şi tot ceea ce ştiu să facă democraţii este să reziste şi să obstrucţioneze! Din acest motiv există atâta ură şi disensiuni în ţara noastră - dar într-un anumit moment ne vom vindeca!', a adăugat preşedintele american.

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro