Trucuri simple de FENG SHUI care atrag banii
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 18 iul 2019, 00:05
WhatsApp
Sfaturile din feng shui pot fi miraculoase. Secretul e să crezi în ele. 

Pentru prosperitate, sunt multe sfaturi de feng shui. Unele sunt personalizate, altele pot fi aplicate și la modul general, pentru a atrage banii. 

Feng Shui-ul este despre starea de bine și eliminarea energiilor negative. 

Iată câteva sfaturi din Feng Shui pentru a-ți merge bine financiar: 

- Scrie pe mici foi de hârtie ce planuri ai. Fără să-ți dai seama, avându-le mereu în față, deși nu le citești conștient, vei lucra pentru a atinge acele scopuri și totul va părea mult mai ușor. După ce ai realizat ce ți-ai propus, rupe și aruncă acel țel și înlocuiește-l cu un altul. Și așa, în timp, vei realiza mai mult decât ai fi putut visa. 

- Pune în portofel, într-un buzunar separat, în care nu mai pui nimic altceva, o bancnotă de 10 lei pe care o împăturești până când ajungi la o formă triunghiulară. Ține-o acolo pentru a-ți aduce noroc. 

- Împarte-ți banii în 3: Bani pentru cheltuieli necesare (facturi), bani de zi cu zi și economii. Să fie puși separat, nu ținuți în același loc. Dacă, de exemplu, iei 300 de lei când pleci să faci cumpărături și-ți rămân 50 de lei, pune-i în plicul cu economii.

- Deși sunt sfaturi cu privire la culoarea portofelului, să fie roșu sau auriu, de cele mai multe ori, experții în feng shui se bazează pe emoție, dacă portofelul pe care-l ai îți dă o emoție pozitivă, îți plac modelul și culoarea, acel lucru contează cel mai mult. 

- Pentru a avea noroc de bani, pune la intrarea în casă, după ușă, o mătură mică. 

- De asemenea, în colțul stâng cel mai îndepărtat al camerei față de ușă pune o monedă sau o bancnotă cu cifra 5. 

- În feng shui, prosperitatea este poziționată în sud-estul locuinței. Pune în acel loc un bol cu apă sau un acvariu dar și elemente de metal. De asemenea, mai poți pune cele trei monede chinezești, legate cu ață roșie. Atenție! Să nu pui semne de foc, precum lampă sau lumânări. 

- Un alt sfat e să eviți plantele cu frunze ascuțite, ci să alegi plante cu frunze rotunde și suculente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?