Trucuri senzaționale pentru piele, mai ales dacă ai slăbit. Nu uita de scruburi / video
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 09 aug 2022, 10:28
WhatsApp
Foto Pexels
Specialistul Ioana Marinescu are câteva recomandări pentru persoanele care au slăbit.

Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, specialist în formularea și evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie, a oferit, într-o emisiune pentru DCNews și Spectacola, informații cu privire la îngrijirea pielii după ce am slăbit mai multe kilograme.

„În perioada în care ținem un regim, este foarte important să aducem produse care să stimuleze elasticitatea. Nu discut despre importanța incredibilă a sportului, nu știu să dau detalii, dar, da, sportul este fabulos. Pentru piele, masajele sunt senzaționale și recomand masaje cu uleiuri foarte bine formulate în sensul liftingului și tonusului pielii, masaje cu uleiuri care să conțină foarte mult acid oleic”, a spus Ioana Marinescu, adăugând: „Este foarte importantă proporția de acid oleic”.

„Scrub-urile sunt esențiale și cremele cu peptide, pentru că peptidele sunt cele care fac, într-adevăr, întinerirea să fie posibilă”, a subliniat Ioana Marinescu.

G Ad:

Citește și...

Produs-minune pentru pomeții căzuți și conturul feței. Standardul de aur în tot ce înseamnă lupta antirid

„Pentru pomeții voluptoși, trebuie să fii norocos din naștere. Dacă nu dorim să apelăm la o metodă invazivă, eu aș recomanda Collagen Filling Oil - un produs care beneficiază de o tehnologie foarte modernă. Ajută la umplerea golurilor de pe față. El funcționează ca o injecție cu acid hialuronic sau colagen și stimulează, în zona în care este aplicat, umplerea și reconturarea tenului. Activat cu retinol, are efecte fabuloase! Să nu uităm că retinoizii sunt standardul de aur în tot ce înseamnă lupta antirid. Stimulează extrem de tare colageneza, toată renovarea celulară de la nivelul pielii. Aplicarea retinoizilor, cel puțin în ceea ce privește partea de menținere a tinereții tenului, trebuie făcută progresiv. Să se înceapă cu o doză mică”, a spus Ioana Marinescu.

„Pielea, după folosirea retinoizilor, are o luminozitate aparte”, a mai zis Ioana Marinescu.

Citește și...

Produsul ce trebuie aplicat 365 de zile pe an, chiar și atunci când e frig. Tenul tău îți va mulțumi peste ani

Ioana Marinescu are câteva recomandări cu privire la produse esențiale în lupta cu petele inestetice.

„Sunt câteva ingrediente esențiale pe care recomand să le folosim în cazul în care dorim să estompăm petele pigmentare sau să le facem să nu apară. A preveni este mult mai important decât a remedia ulterior. Cu siguranță, e mai ușor. Protecția solară este foarte importantă, trebuie aplicată 365 de zile pe an, chiar dacă este frig! Dacă tenul este predispus, ne putem hiperpigmenta și iarna. Se poate întâmpla și de la lumina de neon. 

Câteva ingrediente care ar trebui să fie în rutina noastră: produsele pe bază de vitamina C, care ajută la luminozitatea tenului. Vitamina C este un antioxidant extrem de intens și interesant. Antioxidanții sunt prima armă cu care luptăm împotriva fotopigmentării. Acidul feluric, un alt antioxidant excepțional, care, într-o concentrație de 2 la sută, poate să lumineze tenul și să elimine hiperpigmentarea. Acesta nu ar trebui să lipsească, dacă dorim elasticitatea tenului, luminozitatea”, a spus Ioana Marinescu.

„Un alt ingredient demn de menționat este acidul azelaic, cunoscut ca fiind senzațional pentru depigmentare. Noi avem o formulă de acid azelaic combinat cu arbutin, un ingredient care ajută la luminozitate și depigmentare în proporții foarte mari”, a explicat Ioana Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro