Trucuri pentru protejarea părului de clorul de la piscină
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
are caracter ilustrativ
are caracter ilustrativ
Odată cu sosirea verii, piscinele devin neîncăpătoare. V-aţi gândit vreodată cât de afectat este părul din cauza clorului? Vă prezentăm câteva soluţii care vă vor ajuta să vă protejaţi părul.  

Deoarece este un produs chimic care dezinfectează, clorul afectează foarte mult firul de păr. Acesta devine uscat, fragil și își pierde strălucirea naturală. Din fericire, există mai multe trucuri care ne pot ajuta să prevenim acest lucru. 

Folosiți o cască de înot

 

Acest accesoriu este esențial. Ne va proteja părul, deoarece nu va fi în contact cu apa. 

Aplicați puțin ulei

 

Dacă nu vrei să fii singurul care poartă o cască de înot la piscină, există o altă metodă care împiedică clorul să dăuneze firului de păr. Trebuie doar să aplici uleiuri precum cel de argan, nucă de cocos sau măsline. În acest fel părul nostru va fi mai rezistent la clorul din apă. 

Udați-vă părul înainte

 

Un alt mod de a proteja părul de clorul din piscină este să-l umezim înainte cu apă rece. Motivul este că acest gest simplu va împiedica părul să absoarbă apă cu clor.

Aplicați o mască bună

Deși folosim o cască de înot sau una dintre celelalte opțiuni, va fi convenabil să aplicăm după aceea o mască bună de păr. Folosiţi măştile preparate acasă. De obicei, dau rezultate foarte bune și pot fi aplicate în fiecare zi pe păr, sau de câte ori mergem la piscină, fără nicio problemă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel