Trucuri ieftine pentru a scăpat de petele de fond de ten
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Nu vă panicaţi atunci când, din greşeală, vă murdăriţi de fond de ten pe haine. Există câteva soluţii ieftine care vă scapă de problemă. 

Bicarbonat

Bicarbonatul este soluţia ideală pentru a scoate cele mai imposibile pete, chiar şi cele de fond de ten. Amestecaţi praful de copt cu apă şi puneţi pe pată. După aceea, trebuie doar să vă spălați hainele în mașina de spălat și voila! Vor fi ca și noi.

Oţet 

Oţetul este o soluţie bună pentru a îndepărta petele de fond de ten de pe haine. Puneţi într-un recipient puţină apă caldă, oţet alb şi lămâie. Aplicaţi pe pată şi lăsaţi să acţioneze timp de 30 de minute, apoi le puteţi spăla normal, în maşina de spălat. 

Alte trucuri pentru a curăţa petele de fond de ten

Detergent de vase

Detergentul de vase este un alt truc folosit pentru îndepărtarea petele de machiaj. Aplicaţi puţin pe pată şi spălaţi bine. veţi observa că în scurt timp tricoul va fi ca nou. 

Spumă de ras

S-ar putea să fiți surprinși să descoperiți că spuma de ras poate fi folosită şi în alte scopuri. Servește la îndepărtarea fondului de ten, a petelor de rugină, grăsimi, curățarea cristalelor, vopsea și multe alte lucruri. Trebuie doar să o aplicați pe zona afectată, lăsați să acționeze timp de 15 minute și apoi puneți hainele în mașina de spălat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel