Data publicării:

Trucul unui bucătar coreean pentru a păstra salata proaspătă mai mult de 60 de zile

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Dacă ai încercat orice truc pentru a păstra salata verde proaspătă mai mult timp în frigider și niciunul nu a funcționat, fii atent la sfatul pe care îl împărtășește acest bucătar.

Salata verde are multe beneficii pentru sănătate. Datorită conținutului său ridicat de apă, este hidratantă și extrem de versatilă în bucătărie. 

Cu toate acestea, este adevărat că salata verde nu este întotdeauna atât de proaspătă pe cât ne-am dori. Trebuie să fim rapizi și să o folosim pentru a evita deteriorarea acesteia. În prezent, există multe trucuri pentru a o conserva, cum ar fi cel al lui Arguiñano. În plus față de bucătarul basc, și alți iubitori ai gastronomiei au împărtășit sfaturile lor pentru a realiza această sarcină.

Mr. Rice este un bucătar coreean care locuiește în Statele Unite, iar canalul său de TikTok a reușit să depășească un milion de urmăritori. Bucătarul obișnuiește să împărtășească trucuri de bucătărie, unul dintre ele fiind cum să conserve salata verde. Conform afirmațiilor sale de pe contul său, acest sfat ne va ajuta să menținem această legumă proaspătă timp de 60 de zile.

Trucul acestui bucătar coreean pentru conservarea salatei verzi

Trucul pe care îl împărtășește Mr. Rice este destul de simplu. În afară de salată verde, trebuie să ai o pungă de plastic, puțin alcool, hârtie de bucătărie și gura unei sticle de plastic tăiată. 

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să tai tulpina salatei verzi și să pui puțină hârtie de bucătărie, înmuiată în alcool, în zona tăiată. Bucătarul recomandă să faci acest lucru și cu apă, dar spune că prima opțiune este mai bună pentru că "previne putrezirea legumei". Apoi, pune produsul într-o pungă de plastic și sigilează-o cu gura unei sticle de plastic tăiată. Pune-o în frigider și... așteaptă!

În videoclipul anterior, el arată procesul de conservare, rezultatul fiind o salată verde proaspătă și gata de consumat.

Un truc ușor și simplu, pentru care sigur ai tot ce ai nevoie acasă. Încearcă sfatul lui Mr. Rice și profită de această legumă pentru a prepara rețete originale și sănătoase, potrivit 20minutos.es

@mrrice1976 #stitch with @Mrrice???????????????????? #lettuce #foryou #foryoupage #grandma #keepfresh #savemoney #follow#followup ♬ Hang Tight Honey - Lainey Wilson

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel